Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Egyszerü példa:elktroncső(tekintsünk el az alapvetően használt anyagoktól).Miért kell bemelegednie?Mert hidegen nem tud megfelelő teljesítményt felvenni....De,hogy legyen egy kicsit közelebbi is,egy tranzisztor munkaponti ellenállása is változik a hőmérsékletével,tehát változik a felvett teljesítmény is.
A gyenge az,hogy gyakorlatilag belekötsz valamibe ésszerü ellenérv nélkül... -
tomcat78
őstag
Nem keverem semmivel.De mivel gyakorlatilag elektronikáról van szó,így lehet,hogy láttam már ilyesmit.Mivel azt az egy apróságot kifelejted,hogy ezekre a cuccokra(nem csak VGA-kra)jellemzően igaz,hogy alacsonyabb hőmérsékleten ugyan azon-jelen esetben pl számítási teljesítményhez-alacsonyabb fogyasztás társul(ennek mértéke persze kérdéses,emiatt vizezni valóban nem érdemes).
Az is igaz amit írsz.De nem arra gondoltam,hogy nagyobb teljesítményt lehet kihozni-tehát többet fogyaszt-,hanem arra,amit feljebb írtam. -
Remus389
veterán
Mitől lenne hatékonyabb? Ez csak egy kijelentés, de vajon meg tudod magyarázni? Gondolom nem.
Szerintem azzal kevered, hogy ha alacsonyabb a hőmérséklet, akkor többet turbóz a kártya, na de ez viszont több hőtermeléssel jár, tehát épp az ellenkezője az igaz amit mondasz
Tehát ha levizezed nem hatékonyabb lesz, hanem tartós terhelésnél is gyors marad, hisz nem thottlingol. Tehát ha levizezed több a hőtermelés. Másképp mondva.
-
tomcat78
őstag
-
scope2007
addikt
kár, hogy a 960gtxnél járok még csak
phanteks márkafan vagyok.. de ez kimarad az tuti -
orion1025
őstag
ERGéBé, hiányzott, mint egy falat kenyér. Nekem erről a blokkról a régi "home made" kreálmányok jutnak eszembe, meg a Thermaltake plexi tetős, szarrá repedős blokkok.
-
Dr. Akula
félisten
Nem volt elég demizson a teszkóban, most ebben tárolják a fagyállót?
-
-
törölt tag
Ezzel viszont még jobban be tud segíteni, mert tovább lehet vele tuningolni a kártyát, így több lesz a leadott hő is.
De viccen kívül durva, mennyire meg lehet érezni télen (meg máskor is) ha megy a gép, még úgy is, hogy ezeket a 200 wattos dögöket én kerülöm, mint a pestist.
-
Nekem tetszenek az RGB-s megoldások, de már várom mikor jön az RGB ledek hűtéséhez valami RGB-s folyadék hűtés.
Meg van a piaci rés. Olyan ledes reflektor kellene, ami autós játékoknál a gémer arcába világít azt szimulálva, hogy jön szembe az autó valamelyik autós játékban. Estleg FPS játékokhoz lehetne kiegészítő valami mini airsoft csúzi, és jól szemköz lőné a gémert, mikor kap egy headshot-ot.
Megyek és le is védetem.
-
jbcs
tag
Az RTX 2080Ti vásárlók helyében nem vennék ilyen spéci hűtőt rá, így ha esetleg a kártya megvétele után nem maradna már zsé téli tüzelőre, a kártya egy picit be tudna segíteni
-
Teaway
veterán
Nem tudtam, mi hiányzik. . . megvan, RGB hűtőblokk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest