Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Ezt úgy hozták össze hogy az illető nem csavarozta oda a már meg nem mondom milyen VGA kártyáját és az idővel szépen lehúzta az érintkezőkről a műanyag PCI-E foglalatot.
Nálam még a kártya sarka sem lóg... mert fektetett házzal és kellő körültekintéssel rögzítem a VGA-t... semmi varázslat nincs ebben.
-
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Az remek időutazás lenne a egyenesen 2002-be, amikor 5 CD íróval másolták egyszerre a filmeket és játékokat, mellette meg 5db mobil rack volt, hasonló célra.
A legtöbbünknek már nincs erre igénye, ezért lépett a piac más irányba.Amit te szeretnél, egy BQ 801-ről levett radiátor/venti tartó keret és 3D nyomtató segítségével megoldható szerintem. Vagy egy régebbi Fractal ház (ha jól rémlik 3db 5,25" hely volt bennük) egy dremel segítségével bővíthető 6 vagy akár 7-re és szintén 3D nyomtatva a támaszt is el lehet készíteni hozzá.
Én csináltam 5,25" helyre 3,5" tartót, kis gumis alátétekkel semmi hangja nem volt.On:
Én a szellőzés miatt inkább P600S-t vettem. Ugyanaz a tooling és a belső, és azt kell mondjam remek konstrukció.
Ez is biztosan az, és a mai divatnak megfelelően a csicsa is megvan rajta.
Nálam is van benne RGB, nagyon jó asztali lámpa pótlék.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128 GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi