- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
Aktív témák
- 

szab.tam nagyúr amikor csináltátok a ph megújítását, akkor volt pár, nem feltétlenül építő jellegű beszólásom....  de ez mind a konzervatív nézetem miatt van. hát jókat röhögtem, és maximálisan egyetértek veled, amiket írtál. betűről, betűre.... 
 szándékosan, és tudatosan még egyik "oszdd meg" - és uralkodj(on más rajtad...) oldalra nem reggeltem még, így nem is látogatom, és nem is fogom, amíg csak lehet.egyszerűen nem értem, hogy ha bekeülök egy ilyen közösségi oldalra, attól nekem mitől lesz majd jobb? 
 de azon röhögök, hogy mindenki ha kell, ha nem, nyomja fel magáról az adatokat, képeket, és utána meg csodálkozik, hogy egy melót megpályáz, és a humánerőforrás manager megnézi a múlt hétvégi bulizós képeit, és nem veszi fel emiatt.
 egy csaló is jobban meg tudhat pár infót, aminek a segítségével jobban átver.senki nem gondolkozik, csak osszuk meg, jajj de jó buli. egészségükre. én maradok az ilyen jó kis statikus oldalaknál, közösségeknél, mint a ph. innen is van már pár személyessé vált ismerettség, és nem kellett szanaszét osztanom magamat előtte. ez a megosztósdi olyan dolog pont, mint a 3d tv. qúrvára semmi szülkségünk rá, egyelőre úgy fos ahogy van, de az üzleti élet próbálja elhitetni, hogy nekünk ez kell, és nem élet az élet nélküle.... Parci, minden godolatoddal egyetértek.    
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest