- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
turikoczka
aktív tag
Karacsonykor vettunk egy power banket ami hasznalt volt. Persze ez csak szenteste vettuk eszre igy csak az unnepek utan tudtuk visszavinni, ahol beis kuldtek a szervizesekhez. Ket het mulva jott az uzi h megjott a boltba. Batyam jon haza h nem cserelik mert mi rontottuk el. Na mondom lehet probalkozni, visszamentunk es el kellett magyaraznom h a termek szine se stimmel... Kicsit elvonult megkerdezni a kollegajat, majd kijott h sry osszecsereltek a termeket es ma vagy holnap ertesitenek arrol h mi lesz... Szep...
-
vimes
senior tag
Valószínű, h valamelyik dolgozó művelhette, mert azt lehetetlennek tartom, h VÉLETLEN a gyárban egy használt darab kerüljön egy új termék dobozába. Költse gyógyszerre a hasznot, amit más megkárosításával szerzett.
Ez arra volt jó lecke, h mindenképpen ellenőrizzük le a vásárolt terméket, mert előfordulhat, hogy hibás a cucc, vagy ez... minden jobb annál, minthogy karácsonykor csalódjunk, bosszúságunk legyen. Mindenbizonnyal az ajándékozott is megérti, hiszen az ő érdekében történik a vásárlás utáni kipróbálás, hogy az ehhez hasonló eseteket elkerüljük.
-
II.Démonlord
tag
Én már több dolgot is tőlük rendeltem, és eddig nem volt semmi gond. Mindig max. 2 napon belül hibátlan állapotban át tudtam venni a rendeléseket.
Igaz nem futárral volt a szállítás, hanem egy üzletbe kértem. Így még szállítási díj sincsBár néha mindenképpen ingyen lett volna. Az üzletben pedig az eladó minden esetben megkérdezte, hogy fizetés előtt ellenőrizni szeretném-e, de ha nem, akkor is él a 8 napos visszafizetés. Lehet neked is ezzel kellene vagy kellett volna élned.
-
peter9228
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Meg is fogom, ha a héten sem válaszolnak.
-
gyurkikrisz
őstag
Írd meg a homar.blog.hu nak, ott nagyobb a közönség, és többen is láthatják amit műveletek. Volt olyan hogy annak hatására kezdett el foglalkozni a cég az egyik ember esetével miután oda kitették, mert ott nagyobb vízhangot kapott.
-
Valamelyik troger elado/raktaros kicserelte gondolom. Szaradjon le a keze. Raadasul ajandek volt.
-
peter9228
aktív tag
És ráadásul ezt megpróbálták úgy elfedni, hogy ráraktak egy fóliát...
Még a kapacitása is érdekes. A honlap szerint 5200 mAh, dobozon szintén 5200 mAh, a dobozon belüli leírásban pedig már csak 2600 mAh. Mondjuk ez szerintem csak elírás, mert magán az eszközön is 5200-as felirat van.
-
kemotox
addikt
Én mindig elnéző vagy az ilyen dolgokkal kapcsolatban. Nem véletlenül adnak garit mindenre, meg szokott lenni X napon belül azonnal kicserélős dolog is. Ma már übertömeggyártás megy akármiről is legyen szó, előfordul sokszor, hogy gyári hibás a termék. Bosszantó, de kicserélik, úgyhogy minden jó ha a vége jó.
DE EZ!
Hogy a francba lehet "véletlenül" egy használt... bocs, nem hogy használt, inkább szétcseszett, leharcolt cuccot elküldeni a vásárlónak??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged