- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Nem használok blokkolót, inkább igyekszem kerülni az olyan oldalakat, amiken agresszív reklámok jelennek meg, ilyen a képembe ugrik, pörög, netán zenél, de pusztán a flash és az egyéb videó hirdetések is. Ezek undorítóak és sokszor használhatatlanná teszik az oldalt, az ember kattintana egy linkre és erre 4-5 ablak ugrik az arcába... Az ilyen oldalak nyugodtan éhen dögölhetnek!
Az meg hogy fizetőssé válnának a híroldalak szerintem nagy hülyeség lenne. Nem keresek annyit, hogy még erre is költsek - persze attól függ, hogy mennyit is kellene fizetnem -, úgyhogy olyan megoldásokhoz folyamodnék, ahol ingyenesen tudom ugyan azt a hírt olvasni (hír warez?
). Teljesen fizetős oldalakat nem tudok elképzelni, csak olyanokat, ahol bizonyos funkciók az előfizetéshez kötődhetnek. Pl kommentelés, valamilyen formázási lehetőség(ek), bónusz cikkek stb. Mondjuk ez is felvet pár kérdést, egyszerőbb, ha az oldal normálisan tálalja a reklámokat és nem akarja az emberekre erőszakolni.
(#15) Taranti
"... akkor átlapozok rajta és ennyi. Vagy elolvasom. Ennyiből enyém a döntés szabadsága."
Az meg a másik, hogy a bevételen kívül semmi értelme nincs a reklámoknak (kivétel talán a társadalmi, ebből van is egy kedvencem). Életemben egy terméket nem vettem meg úgy, hogy előtte egy reklámban megtetszett és utána mentem a boltba megvenni... A reklámok x százaléka nem éri el a célját, felesleges, hulladék, pénzkidobás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest