- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Le van az írva a járművön, hogy a hozzám legközelebb eső jegykezelő készülék üzemképtelensége esetén addig kerr más készülékek után kajtatnom, amíg nem találok működőt?
Tömött 4-6 villamoson hogy gondoltad amúgy? Felszállsz az utazás megkezdésekor az ajtón, kezelnéd a jegyed, de észleled, hogy a készülék nem megy. Választasz egy irányt, majd elkezdel a mozgó villamoson átvágni a tömegen és csomagjaikon a saját csomagjaiddal a következő készülékig? Vagy leszállsz a következő megállóban és egy másik ajtón visszaszállva próbálod érvényesíteni a készülékkel a jegyedet?
Tömött alatt azt értem, hogy felszállást követően kapaszkodási lehetőséged sincs, nemhogy mozogni tudj...Szegeden 18 évet éltem, az első 15-ben végig volt bérletem. Volt olyan, hogy nem volt nálam, olyan is, hogy emiatt büntettek. Budapesten 7 éve élek, kb az első fél évben volt bérletem, azóta előre váltott vonaljeggyel operálok, amit van, hogy elfelejtek érvényesíteni. Emellett volt még távolsági busszal, vonattal is közelebbi kapcsolatom, mindig vettem jegyet, volt, hogy a vonaton.
Valóban soha semmilyen attrocitás nem ért ellenőrtől. Persze nem kerestem kibúvót, kértem a csekket, vagy a fizetést igazoló bizonylatot, adtam az okmányt, stb.
Parkolási birságért sem hőbörögtem, gyorshajtásért sem, összesen volt ebből is kb 7 db 100k alatti összértékben.
Szankcionálni csak szabályok lefektetése mellett lehet, amiket a szolgáltatást igénybe vevők magukra érvényesen elfogadnak. -
nullpoint
őstag
"a legközelebbi jegykezelő készülékbe helyezem! Sikertelen jegykezelés esetén nem megörülök magamnak, hogy innye de jó, most aztán ingyé utazok és ha ellenőr jön előadom a műsort... Hanem azonnal a következő jegykezelő készülékhez ballagok"
Itt a teljesebb szövegrészlet, olyannak aki esetleg a saját maga által írt szöveget sem érti....
Továbbra is fenntartom amit korábban, látszik hogy sosem utaztál még tömött járművön.
Életem első 24 évének helyváltoztatásainak jó részét bkv utazás biztosította. Zötykölődtem pár évet UV-n is, amit a szemtelen taknyosok maximum guglizással ismernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest