- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
ez igy nem teszt, csak a készülék tulajdonságainak felsorolása.
jó lenne pár kép, bővebb tapasztalat, finombeállitások, etc.
-
fairi
őstag
válasz
szombatitomi #23 üzenetére
öhöm...
sorozatra kapcsolod és addig nyomod míg le nem merül,vagy mi a fene..
stabi kikapcs,nem is zoomolsz,mert az is fogyaszt,sőt lehet az AF is kikapcsolva és végtelenre állítva..vissza se nézed a képet,meg még pár extrém dolog...
CIPA eredmény reprodukálása is művészet, de 50% túlteljesítve már a mese tartományát súrolja,...oly gyorsan lenyomni 500-at,hogy a folyamatos élőkép produkálás meg ne egye az akksit, elég rövid időnek kell eltelni az 500 kép közt.....
-
Drughi
addikt
Én is most vettem fényképezőt és köztük volt az FS10 is, de végül a nagy konkurens Sony W350 mellett döntöttem. Kipróbáltam mindkét gépet és számomra a sony volt a meggyőzőbb mégha drágább is volt.
Sok sikert hozzá! -
mexicanraven
senior tag
Azért páran elszálltak itt nagyon! Ne gondoljátok már, hogy egy 35 ezres kategóriájú gép 5/5-ös képeket lő, ennyi pénzért ezt kell elvárni! Nekünk is van 70 ezres Canon, meg Panasonic is, de ismerem az árkülönbségeket, ezért nem is nyavajgok a képminőség miatt!
-
fairi
őstag
válasz
szombatitomi #20 üzenetére
öhhöm..
500-at
annak inkább a fele az igaz..
CIPA 330-at mond a gépnek,ami köztudottan elég ideális környezetben készül,ritkán lehet csak elérni való világban..
http://www.dpreview.com/news/0807/08072103panasonicfx150.asp -
fairi
őstag
"Hátrányok:-apró gombok"
meg az átlag alatti képminőség?tesztképeket eredeti felbontásban kellene linkelni,az lenne a minimum, és a kép adatait(iso,rekesz....) fel kéne tüntetni...
termékfotók egy SE w880i-vel készültek ahogy látom, kültéren kellett volna csinálni...
vagy lopni a képeket vhonnan,ha fenti nem megoldható...sajnos nagyon igénytelen lett a teszt a fent említettek miatt...
-
szombatitomi
senior tag
válasz
szakalistvan #17 üzenetére
A Panasonicot, mint márkát se szóld le. FX150-nel megcsinálok 500 képet is, egy feltöltéssel. Tény, hogy vannak gyengébb akkuk, de azoknak az ára is olcsóbb.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
szakalistvan #17 üzenetére
Ez így nem igaz. Vannak csúcs szuper gépeik is. Nekem egy anno középkategóriásnak számító példány van (LZ-5), de teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ez, ha tényleg ilyen képeket csinál, akkor egy hulladék.
-
szakalistvan
senior tag
Tesómnak van ilyen gépe vagy hasonló de ez a széria,hát ennél csak jobbak vannak.Az akksiját most cseréltük ki,most kb 100 képig bírja egy feltöltéssel.
Ha PH-s teszt lenne róla az nem ajánlott kategóriába sorolnák.U.I:nem téged akarlak leszólni,hanem a panasonic-ot mint márkát.Maradjanak az autórádióknál.
-
r0by
addikt
Én köszönöm, nekem hasznos volt ez az írás. Ugyanis most állok vásárlás előtt (ez volt az egyik kiszemelt), de a képek láttán már nem vagyok biztos benne, hogy akarok ilyet
-
DeFranco
nagyúr
Nem értek egyet veled. Szerintem elsőre teljesen kulturáltan fogalmazta meg, mit kellene javítani. Attól még, hogy Logout, lehet törekedni az igényességre, és lehet finoman figyelmeztetni a másikat, hogy hol hibázott. Ez mindenkinek csak a javára válik, ha megfelelő stílusban teszik.
A képek tényleg gyengék. A gépről tegyen fel éles képeket, ha kell, akkor a netről, vagy vegye a fáradságot, és készítsen éles képet.
A tesztképek pedig ebben a formában nagyon gyatrák, ennek alapján én nem veném meg semmiképp ezt a gépet. Semmi baj, kap tanácsokat, hogy mit-hogyan állítson be, és utólag felteheti azokat is. Így legalább látunk egy előtte-utána verziót az out-of-the-box és a konfigurált verziókról.
@Sonky: majom... muszáj, papagáj, újonc
-
Sonky
aktív tag
frescho:
Nem értem minek kell belekötni mindenkibe. Most akkor én kötök beléd.
Hogy néz ki az avatarod?
Mint egy malyom feje. -
eM'82
addikt
Kicsit több kép, eredeti felbontásban, (sötétben/világosban készültek) s egy pár HD videó minta elfért volna. De kösz a cikket, pont ezt nézte ki feleségem (ill. én neki
, ár/érték arányban jó ez), hobbi-gépnek jó lesz.
az adatátviteli sebességre megoldás (mert sztem annak jóval gyorsabbnak kellene lennie):
- próbáld Internet Explorerrel másolni a képeket...
- ill. ha Total Commandert használsz, akkor [Általános beállítások] > [Működés] > [Másolás/törlés] > Másolás + beillesztés Exploreren keresztül opció. TC újraindít, s már "él" is a beállítás. -
válasz
szombatitomi #8 üzenetére
Pont a P&S felhasznaloknak lenne jo par sotetben (milyen a vaku, hogyan fokuszal) es eros fenyben (feher egbolt) keszult kep. Esetleg egy kis HD felvetel hanggal, ki-be zoomolassal... Ezek alapjan tenyleg el lehetne donteni, hogy megeri-e az arat.
-
Beszeljunk a tartalmarol:
A pelda kepek eleg gyengek es nincsenek megadva,hogy milyen beallitassal keszultek (ISO, zoom...) Par dolog, amit meg kontarkent is eszreveszek:
- A tokrol keszult fokuszalasa nem jo
- Az ovoda bejaratarol keszult kep tobb helyen is beegett
- A kovetkezo kepen latszik, hogy kis szembefenynel is gyenge a teljesitmenye
- Az LCD kavajan jol lathato a hordo torzitasErdemes lenne kiegesziteni a cikket es szelsoseges esetekben kiprobalni a gepet. Peldaul keves feny, magas ISO... Igy tobb infot adna az esetleges erdeklodoknek.
szombatitomi: Ha gyenge a kepek minosege, akkor ne ajanlja. Attol, hogy konnyen kezelheto, fenykepezonek csapni valo.
Amiket irok nem bantasbol teszem. Ha par dolgon javit, akkor jo lenne a cikk. Nezz vissza, hogy en is igy kezdtem. Emlithetnem meg bacsist is, akit hosszu ideig zrikaltak a helyesirasa miatt.
-
törölt tag
Vagy csak neked túl nagyok az elvárásaid.
Ide Logoutra mezei polgárok írnak, mezei polgároknak. A 90%-ot az iylen apróságok teljesen hidegen hagyják. Ha ez nem jó, akkor vegyél valamilyen fröcsögős nyomtatott sajtót és akkor ott nem találkozol ilyennel.
Egy írás már úgy is olyan marad, mint volt. Itt inkább a tartalmáról kéne diskurálni, nem pedig, hogy mi nem tetszik a helyesírásában és a stílusában.
De persze ez csak egy személyes vélemény. -
törölt tag
Szerintem a fényképezőgépekkel készült fotókat töltsd fel teljes méretben, mert akkor derül ki, hogy mit tud.
frescho: Hogyan tudta volna másképp megoldani?
A fogalmazás stílusa, minősége pedig had legyen már az ő dolga. Ha téged annyira zavar, akkor ne olvasd tovább, de ezek a hsz-ek ált. sosem érdekelnek senkit. -
Hasznald egeszseggel. Par aprosag:
- A helyesirason csiszolj. Ha nem megy, akkor egy Wordbe vagy openOffice-be masold be es ellenorizd le. Pelda: használóm
- Szoismetlesek, a kisteso-t ugy latom nagyon szereted
- A geprol keszult kepek borzalmas minoseguek, ez fokent egy fenykepezorol szolo cikknel vicces
- A cikk vegen levo kepek minosege is gyenge, jol megfigyelheto pl. a lencse torzitasa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest