- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Godefroy #245 üzenetére
én nem csak erről a készülékről beszéltem hanem általánosságban az lcd-plazma tv-kről legyen az akár 100ezer akár 1 millió Ft, ki mit engedhet meg magának, a szegény ember örül ha 100ért megveszi a hőn áhított tv-t és nem fog 2 év múlva újat venni, a gazdad pedig megveszi az 1milliós tv-t és ő sem fog a közeljövőben újat venni, mert azért ő is sajnálja rá azt a rengeteg pénzt, kivéve a milliárdosok ők lehet váltogatnak.
Persze, hogy nem azt jelenti, hogy 2 év múlva csak FHD adások leszek, de a képcsöves tv-k semmilyen DTV-t nem támogatnak kivéve az annak idején csúcsmodelleket, de kétlem, hogy a mo.-i MPEG4-es adást valamelyik is támogatná. Vagyis ha 2 év múlva is akarsz tv-zni akkor veszel újat. és valószínűleg ha csak DTV adás lesz és lcd-plazma tv-je mindenkinek (ha tv-zni akar) akkor 16:9-es adás, mivel a műsorszolgáltatók is tudni fogják, hogy MPEG4=LCD-Plazma
persze van set-top-box de szerintem az öregebbeken kívül inkább vesz új tv-t mindenki
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280x800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE(standard)
- LG 65NANO813PA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest