- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Godefroy
üzenetére
én nem csak erről a készülékről beszéltem hanem általánosságban az lcd-plazma tv-kről legyen az akár 100ezer akár 1 millió Ft, ki mit engedhet meg magának, a szegény ember örül ha 100ért megveszi a hőn áhított tv-t és nem fog 2 év múlva újat venni, a gazdad pedig megveszi az 1milliós tv-t és ő sem fog a közeljövőben újat venni, mert azért ő is sajnálja rá azt a rengeteg pénzt, kivéve a milliárdosok ők lehet váltogatnak.
Persze, hogy nem azt jelenti, hogy 2 év múlva csak FHD adások leszek, de a képcsöves tv-k semmilyen DTV-t nem támogatnak kivéve az annak idején csúcsmodelleket, de kétlem, hogy a mo.-i MPEG4-es adást valamelyik is támogatná. Vagyis ha 2 év múlva is akarsz tv-zni akkor veszel újat. és valószínűleg ha csak DTV adás lesz és lcd-plazma tv-je mindenkinek (ha tv-zni akar) akkor 16:9-es adás, mivel a műsorszolgáltatók is tudni fogják, hogy MPEG4=LCD-Plazma
persze van set-top-box de szerintem az öregebbeken kívül inkább vesz új tv-t mindenki
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő