- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
A váltás persze még odébb van, de sajnos annyi negatív tapasztalatom volt az elmúlt időben az iPad 3-mal, és a konkurencia is erősen felnőtt, hogy ez a kettő erősen aláásta a bizalmamat az Apple iránt (de főleg negatív tapasztalatok, amelyek nem csak szoftveresek).
#15 oszi666: Igen, a lassú alkalmazásmegnyitás megvan nálam is, de gyakran előfordul, hogy pl. a chrome-on belül (amit sokáig használtam, mostmár kényszerűségből áttértem másra) nem nagyon lehet 2-3 tabnál többet életben tartani, mert utána fogja magát és az egészet újratölti. Akkor a kedvenc szövegszerkesztőm, a textilus az minden alkalmazásváltás után újratölti magát, mintha nem lett volna elég memóriája. Apropó, az alkalmazásváltás funkció mindennel együtt háromszor lassabb, mint iOS6-on volt. Lehúzásnál, hogy keressek valamire, az egész rendszer megakad 2-3 másodpercre. Ha belépek valahova (pl jegyzetek) és elkezdek írni valamit, akkor gyakran 5 másodpercdel később kezdi el megjeleníteni a betűket, és a fele anyagot, amit addig gépeltem lehagyja. A képernyőfeloldás sem akadásmentes nálam. Ha több minden meg volt nyitva egymás után, és netán visszamegyek egy alkalmazásra, amit korábban az elején megnyitottam, akkor hajlamos egy negyed perces gondolkodás után összeomlani. Ezek sajnos a mindennapos dolgok, amelyek nem voltak jelen az iOS7 előtt. (És az is előfordult párszor, hogy valami annyira beakadt, hogy az egész iPad Apple logóval újraindult...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- BestBuy topik
- RAM topik
- Robot fűnyírók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest