Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag

Ez jobb

-
TTTotya
senior tag
Nem érdekel mennyi kamerája van, az érdekel lesz e ujjlenyomat olvasó a kijelzőben.

-
mjani1172
addikt
Tudom hogy nem pont idetartozik, de azért elgondokodtató. A sok kínaimádónak van egy cikk a mai indexen. El lehet gomdolkodni, hogy működik a kínai gazdaság, kereskedelem.Az államtól kezdve a csalás ellen létrehozott bank is, full nyomta a pénzmosást.Nem véletlen hogy nálunk is ennyire sikeresek.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ezt inkább meg sem hallottam

-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Azt azért ne felejtsük el hogy a tesztek 99 %a el volt ájulva a kamerától.És más a valóság,.
-
atike
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
............amit írtam nem arról szólt, hogy a Vivo-t fikázzam le. Nem épp az volt a lényeg. Sőt. Tisztában vagyok vele, hogy nem egy kis gyártó.... Másik tesztet nem is találtam így hirtelen az XPlay6-ról amúgy.... De érdekel, mert pont a kamerás rész érdekel egy ideje a telókban igazán.
-
Soybex
őstag
5x több esélyem lesz akkor ezzel a szomszéd lányt sunyiban lekapni?

-
tibcsi0407
félisten
válasz
Blizzardking
üzenetére
Pontosan.

-
Blizzardking
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hagyjd már... Mivel Magyarország a Világ Közepe, és mi pontosan tudjuk mi a menő, ezért ami itt menő, az mindenhol globálisan menő, és ami itt dzsunka szar, az mindenütt dzsunka szar. End of file.

-
tibcsi0407
félisten
Sokkal nagyobb gyártó? Azt tudod, hogy a Vivo a világ top5 gyártója között van? Arról nem is beszélve, hogy pontosan a kamerás tudásuk miatt lettek nagyon népszerűek. Nézz meg egy Xplay 6 tesztet a neten, nem keverendő össze a dzsunka kínai márkákkal. Megkockáztatom, hogy még a Huawei-t is ütik tudásban. [link]
-
Az szerintem is villanó lesz mellette.
-
mjani1172
addikt
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Ez csak előitélet.
-
atike
nagyúr
Megapixel növelés után kameraszám növelés lesz az új sláger....? A két kamerát meg lehet érvekkel támogatni, na de három....?

-
no more
veterán
Mivel kínai szutyok gyártóról beszélünk, így valószínűleg egy értelmetlen fejlesztés, ugyanúgy szar fotókat fog lőni.
-
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
De hogy miért, az a nyugati ember számára rejtély
És téged mi vett rá, hogy egy Honor V9-et OP 5-re válts?
-
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Global szinten az Apple a menősrác, és a Vivo elég nyilvánvalóan copyzza az iPhonet, de nem képes felérni hozzá, lásd 0 támogatás, stb... A világ többi részén elég sokat szidják, pont ezért, mert iPhone áron adja annak a töredékét, viszont ettől függetlenül mocskos sok készüléket adnak el
-
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
"de azért mindenki szóba áll vele"
-
Wildpath
tag
Ugyanolyan innováció mint az Edge kijelző
dd -
SkyLine3000
addikt
Bőven elég előre és hátra is egy, de azok bitang jó képeket csináljanak! Ennyi!
Nekem még a dual kamera sem hiányzik egyáltalán. -
jUUh
addikt
Innováció!!!!44négy
-
Swinegod
őstag
A Vivo kicsit olyan, mint a kreténgyerek az osztályban aki a menősrácot akarja utánozni, de valahogy sose sikerül neki rendesen, titkon mindenki utálja, de azért mindenki szóba áll vele
-
Szilofon
aktív tag
Nem értem mire jó a 3 kamera hátul,mi célt szolgál?

-
fornettisuti
veterán
Hátul az egyik a villanó
-
.Szaki.
addikt
Ez semmi, már a 10 kamerás telefonok a menők, le vannak maradva...
-
Don77
tag
Mint a borotvák
Már 3 pengés, már 4 pengés, már 5 pengés!!! 
-
pusszycat
nagyúr
Fő,h keskeny a káva (mégis fért rá 2 kamera) jöhet a többi beszálló ,h tudjak majd választani ha jön az ajándékozás ideje.
-
ALBY
senior tag
Kellenek az ilyen új holmik,
hogy még intenzívebben lehessen velük szennyezni a zinternetet!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xedamen
senior tag
Az hátul 2 kamera plusz a villanó. Mert máshol nem latni vakunak nyomát sem, azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy 3 kamerát belepakolnak, de vakut meg nem 😂
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak 5 kamerával?
Csalódni fogok a kínaiakban... 
-
joey04
titán
Amikor azt írtam, hogy remélem nemsokára lecseng ez a dupla kamerás őrület, akkor nem egészen erre gondoltam...

-
moleculez
veterán
Elég lesz annyi??!
-
pusszycat
nagyúr
A címben sok a három.
"elöl kettő, három három szenzor figyelhet. "
-
tothmaxy182
őstag
A Megapixel számháború után most következik majd a kamera számháború...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csalódni fogok a kínaiakban...