- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Napfénysüti #13 üzenetére
Akkor mindenképp a 13 colost kell venni
.
-
Puma K
nagyúr
Elég jól néznek ki a Dell gépek. Egy Vostro 3400-zat elfogadnék!
-
tcp
tag
válasz
Napfénysüti #18 üzenetére
ezt a Vostrot abszolút nem ismerem. A 1510-eset viszont elég jól. Igazából szerintem az egy jól sikerült átmenet volt a business class és a customer szegmens között. Igényes építés és anyagok, inkább üzemidő és megbízhatóság, mint páratlan teljesítmény de például a dokkolhatóság hiánya, vagy a tömeg nem tette igazi üzleti géppé
-
Napfénysüti
nagyúr
Latitude-ok tetszenek anno tavaly gondolkodtam is egy olyanon(E6400) a 6930p és a T400 között de végül utóbbi lett a befutó. Nekem kifejezetten bejönnek ezek a szögletes komor gépek. Ránézésre megmondod hogy munkára lettek tervezve.
Na közben megtaláltam: Vostro A860
Nekem ez a Vostro ugrott be ilyet láttam élőben is. -
tcp
tag
válasz
Napfénysüti #8 üzenetére
a vostrok a DELL SoHo és kisvállalati szegmensbe szánt gépei. Tehát alapjában véve az üzleti célú felhasználást tartják szemelőtt, de pont a SoHo miatt nem ritka, hogy egy ilyen gépnek némi multimédia képességet is fel kell vonultatni, vagy éppen DTR kategóriaként használják, ahol nem hátrány a nagy monitor és gyenge hordozhatóság.
A 8X0 széria a Latitude-ők sorozatszáma volt. Azok tipikusan olyanok, mint sok business class gép (de leginkább a Lenovo TP-ek). Kívülről semmi extra, csúnyácskák, csak éppen mikor már 5 éve nyúzod, akkor rájössz, hogy mi került benne annyiba amennyibe. Persze, amíg csak 5 percet tölt az ember egy ilyen géppel, addig bármelyik csilivili darab sokkal jobban megfogja. Nekem volt öreg Dell Latitude-öm, elpusztíthatatlan darab volt, bár már új korában is úgy nézett ki, mintha legalább 2éves lenne, viszont ez később sem változott
-
norbee2244
senior tag
válasz
Paarthurnax #10 üzenetére
200 gr és nem kell neki külső usb..kellemesen elfér egy notebook táskában
jó az msi x szériát használni bár a 14 colos tesója sehogy sem akar wifit fogni vistan kívül más oprendszeren
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Paarthurnax #14 üzenetére
Jah igaz félreérthető voltam.
13-nál még nem vészes bár én pont ilyen táblázatokkal meg dokumentumokkal dolgozom így nekem kellenének a plusz sorok de egy átlag felhasználásra még okés. Viszont a nagyobb gépekbe szerintem még olyankor is sovány.
De most nagyon nyomatják ezeket a felbontásokat mert filmnézéshez meg gondolom ideális.
Aki leginkább erre használja annak végülis még idális is lehet. -
Paarthurnax
senior tag
válasz
Napfénysüti #13 üzenetére
Azért mert nem értettem miért keveselted a felbontást egy 13"-os kijelzőhöz. Ha nem a 13-ra gondoltál, akkor bocs.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Atom_Anti #11 üzenetére
Talán a 13-ason még elég. Bár a sorokat keveslem. Nem munkára való az biztos látszik hogy multimédiára lett kitalálva.
Nekem 1440*900 van igaz 14 colon de az alig nagyobb és számomra ez tökéletes.
Viszont 14-15-16 colosokra ez az 1366*768 felbontás már tényleg egy vicc kategória.BoGyesz_24: hogy érted ezt?
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Napfénysüti #8 üzenetére
1366x768 felbontás mért nem elég egy 13 colos kijelzőn
?
-
Paarthurnax
senior tag
Pont ilyen notikra vártam. 13-as képernyő, 2kg alatt, i5 proci és hosszú akksi idő. Eddig csak a VAIO Z tudott ilyet, de horror áron. Ennél már csak az lenne jobb, ha lehetne SSD-vel is rendelni ezeket.
Ha külső DVD írót használok, az kb milyen nehéz? Kell neki extra tápegység vagy elég az USB? -
Dyno
veterán
és 3700 kezdőára 650 és 670 dollár körül van.
Nem Vostro 3600 akart lenni
-
Napfénysüti
nagyúr
Akkor a fémben tévedtem.
Csak az a baj hogy ez szép és jó de túl sokat nem jelent. Az előző Vostro (asszem 860 vagy ilyesmi) élőben hatalmas csalódás volt. Számomra irtó gagyinak tűnt.
Főleg a régiekhez képest. Tűlságosan nem bízom benne hogy javult volna, elég ha ránézek a kijelzők felbontására...
-
negyedes
addikt
válasz
Napfénysüti #6 üzenetére
"Design that Commands Attention: As strong as it is sophisticated, the aluminum case on all new Vostro laptops radiates professionalism in your choice of 3 elegant colors. "
Ez all a Dell oldalan. [link]
En megvarom mit mond rola a notebookcheck es notebookreviews. Kivancsi vagyok mert nekem nagyon bejon.
Teny a regebbi Vostrok sokkal jobbak voltak(azok amik szurkek voltak). Hat ha visszater a jo utra a Dell.
-
Atom_Anti
senior tag
Nagyon szépek ezek az új Vostrok és kellően vékonyak is
. Öröm látni Intel vga helyett van Nvidia is
. Ha egy komolyabb Radeonnal adnák, már rohannék is venni egyet... De azért így is jó lesz a kis 13colos
.
-
fLeSs
nagyúr
http://www.engadget.com/photos/vostro-3000-series-hands-on/#2781493
egy csomó kép a Vistrókról. -
domi007
őstag
A Vostrok fembol vannak? Birnak-e 5-6 orat akksirol?
Mert ha igen, akkor lehet hogy nem varok tovabb az uj MacBook Pro-kra
-
^Clown
addikt
Dell Vostro-k nagyon csinosak, jó a kezdőáruk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest