- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
válasz
Selbamacko #17 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést. Viszont mindennek ellenére nagyon durva hogy mindössze 5 wattot eszik olyan feladatokon, amin egy PC megeszik 500+ wattot.
-
bandiras2
senior tag
Az összes eddigi fanboy ugyanúgy ahogy eddig. Csak mindemellé még besöpörhetik a PC MASTER RACE egy jelentős szegletét is. jelenleg szerintem nem tudnának elég proccot gyártani, még úgy se, hogy a kevésbé sikerülteket alacsonyabb órajelre tokozzák..
Nekem nem fáj ha valaki brand aple géppel villog. Csakhogy én meg pont nem akarok brand apple lapot, ráforrasztott SSD-vel, bővíthetetlen RAM-mal, stb.
Anno az apple volt a bites korszakban a szabadon bővíthető csodagép. [link]
ideje visszatérni az alapokhoz és letarolni a piacot. -
bandiras2
senior tag
válasz
Armagedown #9 üzenetére
Az intelnek és az AMD-nek valami nagyot kell virítania, mert az Apple most képessé vált arra hogy lenyomja a piacot 5 éven belül. [link] Mindössze annyit kell tenniük, hogy közzéteszik az alaplap gyártók részére szükséges dokumentációt, és hozzáférhetővé teszik a piac számára a CPU-t. Mert nincs az az isten hogy én az apple hardver/szoftver többi részét is megvegyem, de 3rd party alaplappal mindjárt más a helyzet.
-
bandiras2
senior tag
Mekkora lesz? mert most az apple nagyon odatette az arm cpu-ját:
[link]
ha alaplapot gyártanék, akkor én most vadul dörömbölnék az apple-nél hogy adjon nekem belőle a dokumentációval együtt, mert custom hi-end alaplapot akarok gyártani az új chip alá a PC MASTER RACE üdvösségére.
(apple hater vagyok, de ez a chip... Ez piszkálja a csőrömet. Akarom. de csak custom alaplapon, általam választott RAM, vidkari, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest