Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
Hát nekem nincsen. Mint azt oly' kevesen tudják itt (talán mivel még soha nem mondtam
) én zenecsinálással is foglalkozok, pénteken éppen basszust "írtam". Úgy gondoltam, ha megjelenik az adáshoz tartozó fórum itt a Mobilarénán (mivel mindig elmondják, hogy megjelent, de én "valamiért" sosem találom meg őket), akkor felveszem az adást dehát nem így történt. Ha valakinek viszont megvan, én is örömmel venném : ) -
parkr
őstag
a legutóbbi adás megvan?
-
Just486
senior tag
válasz
magyarattila
üzenetére
szinte szó sem esik róla. "még nem elég nagy"
-
magyarattila
tag
bada van benne?
-
Just486
senior tag
válasz
tothmaxy182
üzenetére
nagyon szívesen : )
-
Just486
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) én zenecsinálással is foglalkozok, pénteken éppen basszust "írtam". Úgy gondoltam, ha megjelenik az adáshoz tartozó fórum itt a Mobilarénán (mivel mindig elmondják, hogy megjelent, de én "valamiért" sosem találom meg őket), akkor felveszem az adást dehát nem így történt. Ha valakinek viszont megvan, én is örömmel venném : )