Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #69 üzenetére
Korábban volt róla hir,h az euba is jön...
-
jooker82
nagyúr
Már Usában is kapható,igy hamarosan bejön az EUba is...várós..
[link]
-
jooker82
nagyúr
Kicsit gyors a telefon...
[link]
-
RockCNC
őstag
az ics-nek nem job a 4magos proceszor mint a 2mag?
-
RaveForce
veterán
gyönyörű valami, ebből is eladnak majd vagy félmilliót összesen
-
gzbotii
nagyúr
válasz
krisztofer55 #47 üzenetére
Az LG mindig erre hajtott..elso ketmagos, elso 3D, elso 2GB RAM..
-
tzsolesz
nagyúr
Szerintem jó ötlet a 2GB RAM. Gondolom ICS-el már lehetne rá alapozni jó nagy zabás gyönyörű appokat, meg játékokat. Valószínű több értelme is van, mint a 4 magnak. De ennyire nem értek hozzá.
Nekem még a külseje is szép. Bár az SG3 jobban tetszik. Ez ha kapható lesz MO-on, jó vétel lesz. Az LG nem szállt el az árakkal az utóbbi időben, pedig az L sorozat is minőségi termék. -
Remus389
veterán
első blikkre ez még az sgs3-nál is jobb lehet
kár hogy nem keltettek akkora hisztit körülötte, vagy talán jobb
van egy olyan érzésem hogy az sgs3 nem lesz olyan nagy siker, oké bukás se, nekem mondjuk tetszik, meg elfogadnám
de tényleg kicsit előkapni olyan mint egy fegyver
nem baj ha kicsi lesz rá a kereslet, akkor valami akcióban olcsón megvehető
-
krisztofer55
tag
Jupi, van mivel kitűnni! YES!
-
kolosanyi
veterán
Szerintem amelyik a RAM-os táblát tartja az egész csinos. Egyébként elég sz@r szögben lettek lekapva szegények.
(#39) hallerlaller
Miattam akár lehetne wizesés is, az első dolgom lenne lepucolni minden f@szságot róla és rányomni egy vanilla ICS-t. Meg úgy kb az összes másik telóval is. (Ez vajon a Nexus miatt van?)
-
Matada2.3
veterán
Ez tetszik
elég a 2 mag jó a 2gb ram
jó vétel akinek van ennyi pénze (lesz)...
kdavid94: +1
-
törölt tag
Na, ennek sokkal több értelme van mint a 4 magsos procinak... Bevallom, nekem ez jobban tetszik mint az S3, pedig nem vagyok LG fan.
-
MR007RM
addikt
Az SGS3-nak számomra szebb a külseje. Túl szögletes a forma, kellett volna egy kis lekerekítés.
-
gzbotii
nagyúr
Hat az LG nem ert a szep csajok kivalasztasahoz
-
gzbotii
nagyúr
Hat az LG nem ert a szep csajok kivalasztasahoz
-
Dunbar
senior tag
Azt mondják, még az 1GB is elfogy droid alatt. Értelmesebb ezt duplázni, mint a processzort tovább húzni.
-
feliks
senior tag
válasz
Oppenheimer #20 üzenetére
Duplázott a mobilom..
-
feliks
senior tag
válasz
Oppenheimer #20 üzenetére
+1
-
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller #27 üzenetére
Egyelőre még nem tudni, hogy lesz e belőle international változat de ha lesz is akkor is nagyon minimális az esélye annak, hogy itthon hivatalosan forgalomba fog kerülni.
-
otoaak
tag
Ez szép? Tök ugyan az mint a samu, ugyan az a gomb ugyan úgy króm keret stb. csak az lekerekített ez meg szögletes. Szerintem egyformán ronda/szép mind a kettő.
Amúgy tényleg jónak tűnik ez a telefon de a 2gb memória és az, hogy LG nem biztos, hogy kompenzálja a plusz szolgáltatásokat amit a samsung ad az SGS3-hoz.
-
nuke7
veterán
nagyon tetszik, jobban, mint az sIII
-
bok92
addikt
Na az első 3d-s teló, az első 2 magos, az első.... És a vége valahogy mindig felemásan zárult
-
Pubilol
tag
Nagyon vártam az sgs3-at, és nagyot csalódtam.. ha a közeljövőben lecserélem a telefonom, szerintem ez lenne nálam a nyertes, szerintem piszok szép, és a Qualcomm S4-ről se mondtak még eddig sok rosszat.. +2gb RAM
-
P3TR!CK
senior tag
Hát ez a telefon mocsok jól néz ki. Ha jól tudom a kiejlző 4,3"-os (?), ami bőven elég is, feleslegesnek tartom már a 4,8"-t, akkor inkább beruházok egy tablet-re. Hajrá LG, itt a példa, hogy nem kell egy telefont agyon hype-olni, és mégis lehet jó.
-
Oppenheimer
nagyúr
Szebb és szimpibb mint az S3!
-
burgatshow
veterán
Érdekes, hogy ennyire zabálja.
Otthon mindig wifin lóg, egész nap 3G/HSDPA, utazás közben zenehallgatás meg netezés (4sq, twitter, facebook illetve különféle push mail fiókok), automata fényerő de nem nagyon szokta levenni és este még kapni szokott egy fél óra futást (gps + folyamatos kijelző).
Nekem így egy napot kereken kibír, igaz, éjfélre már villogni szokott.
Ja HTC Trophy és egy 1300 mAh-s akksi van benne.
-
Tikakukac
titán
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem csak az akksitól függ a dolog. Ha elrakom 2g-re a telómat meg nem nyúlok hozzá akkor hozza a gyári adatokat. Ugyanez megy az autóknál. Ki mer nagyobbat, vagyis kisebbet behazudni fogyasztásra. Inkább hencegnének a rengeteg optimalizálással, amivel tényleg elérnének valamit. Ja nem, az majd a főzött romosok kiváltsága. Hát ennyi...
-
Nem úgy volt hogy a Qualcomm CPU-k csak 1Gb RAM-al boldogulnak?
-
azopi74
addikt
Koreában 800Mhz-et (LG Uplus és SK Telecom) és 1,8 GHz-et (KT Corporation) használnak a szolgáltatók. Nálunk a T-Mobile Budapesten 1,8 GHz-et (vidéken várhatóan 800 MHz-et). Valószínű, hogy mindhárom koreai szolgáltató hálózatát tudja használni a készülék, tehát az 1,8 GHz is támogatott.
Így mennie kell elvileg a T-Mobile hálózatán is. -
Zirowe
nagyúr
Hát igen, így kell csinálni.
A samsung nagy csinnadrattát csinált mást másolva, szerintem feleslegesen, míg az lg közben halkan villantott.
-
Tikakukac
titán
Ugyanakkora akksihoz képest 40% plusz üzemidő. Igen, ez bizonyára teljesen igaz.
-
és jó hogy maradtak a 2magosnál, a 4magosok egyenlőre nem villognak nagyon az állítólag hosszabb üzemidővel . . .
-
V.T.CS.
senior tag
arra az üzemidőre nagyon kiváncsi leszek.
amúgy nem tetszek külsőre. -
slice14
veterán
Arra lennék kíváncsi hogy a 4G LTE itthoni hálózatokon is menni fog?
-
azopi74
addikt
Már vártam, mikor jön az első 2 GB-os modell, hogy utána az legyen az alapkövetelmény a felső-csúcskategóriában.
Én már az SGS 3-tól is elvártam, csodálom, hogy ebből a szempontból (is) elmaradt a duplázás az SGS 2-höz képest. -
Sanyi.mTs
addikt
1-2 év és jönnek a 16GB RAM-mal ellátott modellek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Valódi HD felbontású kijelzővel, vezetékmentes töltővel, 4G hálózati támogatással és 2 GB operatív tárral érkezik az Android 4.0 ICS-alapú LG Optimus LTE2.
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adóbevallás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest