Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon kívánatosak ezek az Oppo készülékek, gondolom ez sem lesz csúnya. A hangzás meg, hát... olyan nagyon jó azért biztos nem lesz.
-
salvatore2
csendes tag
Na erre kíváncsi leszek.
-
tixem
addikt
Jók is lennének ezek a telefonok, csak az a fránya garancia...
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
vicze
félisten
A hangerő az EU-ban törvényileg limitálva van amúgy, pontosan nem tudom, milyen szinten.
GSMArena-n van "műszeres" mérés. pl.
Felős katagóriában azért már szinte mindegyik 90-95-ös zajszinttel rendelkezik. Sőt mivel szinte kivétel nélkül mindegyik Qualcomm DSP-t(nyilván ami Snapdarogn, de felső kategóriában mind az) használ, így pár alkatrészen múlik a végső hangminőség, meg az SW-n. MTK DSP-je is kb. azonos.
Frequency response azért változó az SW függvényében erőteljesen, hangzásra kb. ez a mérvadó, többi elhanyagolható.A minőség meg végső soron 4 komponenses, DSP, SW, fülhallgató, és ebből az utolsó végképp borzasztóan szubjektív. pl. a fentebb emlegetett fülesek köszönő viszonyban sincsenek a felső kategóriával (nem vitát akarok, csak megjegyzem), nekem is csak középkategóriás cuccaim vannak, mert számomra feljebb felesleges, ahogy másnak más szint az. Az utolsó komponens pedig a füled, ami a hang minőséget végső soron végtelenül szubjektívé teszi, ahogy mérhetetlenné is.
-
macskea
őstag
Tudom hogy volt ebből itt már parázs vita, de jó lenne egy olyan összehasonlítás is, ami a valós minőséget is mutatja valahogy. Legalább egy jel-zaj viszonyt van valamit. Azt eddig is tudtam, hogy a Q5-öm azért elég hangos (minden fülhallgatós felhangosítás előtt van egy biztonsági figyelmeztetést és külön jóvá is kell hangyni), de egy percre nem vontam le azt a következtetést, hogy jól is szól. Nem hallatszik ki az alapzaj (olyan telefonnal is találkoztam már), de azért na.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Aki dolgozik az hibázik is, semmibaj
A cikkhez, ha olyan szépre sikeredik mind a Find7 akkor sok új gazdija lesz
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Peterson_
addikt
-
Szatyor95
senior tag
pengwin: Szerencsére nekem ilyen gondom még nem akadt, a fele tárhely még üresen is van. Bár az is igaz, hogy ebből ~100 MB a Neutron.
a.sebi: Ezt fura olvasni. Nem vagyok egy jól halló ember, de maximumra eddig nem tudtam tenni még a buszon sem, mert már kellemetlenül hangos volt. Bár ezt egy Sennheiser CX485 társaságában hozta a telefon.
Nyugodj békében Integra!
-
válasz Szatyor95 #64 üzenetére
Én a DT235-öt többnyire idehaza használom, utcára most Sennheiser MX471-em van, ez előtt (még az S-hez) meg egy MX680 Sport-ot nyűttem. Azzal nagyon jól szólt.
De ezekkel a mostani ipari hulladékom is egész tűrhetően szól, csak egy tisztességes (a FLAC-ot is megevő) médialejátszó telepítéséhez már nincs elég helyem.
(#69) a.sebi:
az mondjuk nekem is feltűnt, hogy azon magasabb hangerőn hallgattam a zenét, mint az Ace-emen, vagy akár Y DuoS-on. De engem a jobb hangminőség kárpótolt. Mondjuk ez lehet orvosolható szoftveresen, mivel az S-ben van Wolfson DAC, amit lehet a gyári rendszer nem használ ki rendesen.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
doki13
aktív tag
Az LG G2- is remekül szól....
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
phanze
aktív tag
Ez brutál teló lessz úgy érzem...
-
che 1990
tag
Ha a régi Alcatel s853-asom hangszóróit beletuszkolnák egy ips kijelzővel szerelt felső-közép kategóriás droidos okostelefonba, azonnal (!) vennék egyet
-
blade zte
őstag
Megnéztem battery consumptiont, és konkrétan a hardver többi része nem is fogyaszt áramot. 80-85%-ot ír képernyőre. Szerencsére kaptam ajándék 6000mah-s akksit, és van gyorstöltés funkció.
(fun fact: a psp emulátor tudja futtatni a psp-s játékokat 2k-ban.)
A find 5 és a find 7 is rohadt jó már audio-ban, ennél már nem nagyon lehet jobb.
Nagyon remélem, hogy nem fog csakúgy elvonódni a figyelmük a find 7-ről. Még ki se adtak rá egy normális romot.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
snowball
tag
Apósomnak egy Oppo Find 7a-ja van és nagyon nagy megelégedéssel használja. kb 120e hufnak megfelelő euróért lehet venni. Eu-s garival, és magyarországi ingyenes házhozszállítással. Ja és természetesen ezt az árat már nem terheli vám Ja és ha valakinek számít, gyárilag lehet garivesztás nélkül root-olni/romolni mint a nexus-okat.
Szóval szerintem elég jó az ár/érték aránya. -
hohohohóó...
tag
Telefonba minőségi hangszórót? Ez egy vicc. Max. rádióhallgatásra, vagy fürdőszobába...
Arról pedig fogalmam sincs, hogy lehet az apple termékek hangzását még normálisnak is nevezni ahogy itt a fórumban teszik. Még ha el is tekintünk attól, hogy milyen igénytelen hangminőségű füleseik vannak ( 2 dollárért sokkal jobb hangzásút lehet venni az e-bay-ről), akkor is max. közepesnek mondhatom. Van 3 fajta ipodjuk itthon, de egy gyenge mp3-as minőség felett semmilyen szintet nem hoznak. Hallgattam telefonjukat, de annál a jó jóöreg motorolám is ezerszer jobb. Bár lehet, hogy az ócska füleseikhez van hangolva és azokkal tényleg az a legjobb, de mást nem tudok elképzelni. Szinte minden jobb náluk amiket eddig próbáltam. -
babkukta
senior tag
Én remélem, h a külső hangszóróra is nagy hangsúlyt fektetnek, hisz az audió élményben szvsz az is benne van. Viszont tényleg nagyot kell dobniuk, mert az M8 magasra tette a lécet nem csak hangerőben, hanem minőségben is (nem sok ehez hasonló telefon van). Remélem vmi sztereó cucc lesz, közepes kávával, és NE LEGYEN QHD!!!!!
Üdvözlettel, Tibi
-
Dr.FantastiK
őstag
dicseretes a torekvesuk.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
rnyk
tag
Nem értem, hogy mitől ekkora durranás ez az Oppo? Minden kis megmozdulasuk elég jól van dokumentálva itt a MAn.
Ez nem csak egy sima kínai gyártó az átlagosnál jobb marketinggel meg készülék designnal de a sima mtk belsővel?
De, hogy on is legyek. Hat igen ránk férne valami kicsit igényesebb hangzás a mobilokba (az iPhone ok ugye az iPod örökségből). Nekem speciel nincs bajom a Lumia 920 hangzásával a gyári agybadugos fülesével de mondjuk nem is használom sokat.
Bar asszem ezek a hang csipek azért drágábbak és a tervezésnél, elhelyezésnél a nyakon is oda kell figyelni, hogy ne legyen nem kívánt interferencia stb.
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
válasz Szatyor95 #41 üzenetére
Nos szerintem az Xperia S-nek semmi baja hangzásilag. Csak kell neki egy elfogadható minőségű füles.
A zenei produkciót hiányolom a legjobban, mióta meghalasztottam S-em és újra ezt a szutyok Y DuoS-t kell használnom...de már csak pár napig. Mondjuk szoftveresen az Xperia is tudott idegesítő dolgokat produkálni, pedig abba aztán sokkal komolyabb hardver volt, mint ebben a samuban .[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
rodrigez
senior tag
Szép készülék, jó készülék, de amióta ma elolvastam az Anandos LG G3 tesztet, azóta már nem annyira tetszik ez a QHD-s móka. Annyit levesz az üzemidőből a többletpixelek meghajtása, hogy nem éri meg azt a látványbeli kis különbséget FullHD és QHD között.
-
Flind
senior tag
-
törölt tag
válasz sz.balazs.95 #43 üzenetére
Yamaha pikula akusztikáját sem emelik át a motorokba.
-
sz.balazs.95
veterán
Pedig pont nekik kellene a legjobbnak lenni e téren.
Nem értem a Sony-t. Korábban a kijelzővel voltak problémák, pedig a TV-ik nagyon jók.
Direkt nem hasznosítják a más üzletágakban szerzett eredményeiket?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Szatyor95
senior tag
Nigér: Törölték, mert (An)Dante egy félkész cikket publikált, és hát igencsak odaszóltak néhányan.
Nem lenne rossz valami szebb hangzást nyújtó eszköz, bár én a jelenlegi Xperiámmal is tökéletesen elégedett vagyok, igencsak szépen szól (mióta nem a Sony féle rendszer van rajta).
[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében Integra!
-
Fritz Teufel
addikt
Nah, csak sikerült értelmes reklámot összehozni. Reklám, mert a doboz képe és egy sokat sejtető szöveg még nem hír, csak bújtatott reklám a forrás, tehát a gyártó részéről. Látom, hogy a találmány szó végül is kimaradt a szövegből, aminek nagyon örülök. Ha egy komplett hi-fi rendszert építenek mobileszközbe, sem lenne új találmánynak nevezhető.
Szóval akkor ott tartunk, hogy van egy szép dobozunk és erős fogadkozás, mint meccs kezdetén...
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Nigér
őstag
Nem (csak) a hangszóróra kéne rágyúrni hanem egy jó "audiofil" hangcsipet belerakni.
Alig van mobilteló amiről jó minőségben lehet zenét hallgatni. -
Bog
HÁZIGAZDA
Sorry, félkész állapotban ment ki az anyag, javítottuk.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
Új hozzászólás Aktív témák
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Amazon Kindle
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest