- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Szatyor95 #64 üzenetére
Én a DT235-öt többnyire idehaza használom, utcára most Sennheiser MX471-em van, ez előtt (még az S-hez) meg egy MX680 Sport-ot nyűttem. Azzal nagyon jól szólt.
De ezekkel a mostani ipari hulladékom is egész tűrhetően szól, csak egy tisztességes (a FLAC-ot is megevő) médialejátszó telepítéséhez már nincs elég helyem.
(#69) a.sebi:
az mondjuk nekem is feltűnt, hogy azon magasabb hangerőn hallgattam a zenét, mint az Ace-emen, vagy akár Y DuoS-on. De engem a jobb hangminőség kárpótolt. Mondjuk ez lehet orvosolható szoftveresen, mivel az S-ben van Wolfson DAC, amit lehet a gyári rendszer nem használ ki rendesen. -
pengwin
addikt
válasz
Szatyor95 #41 üzenetére
Nos szerintem az Xperia S-nek semmi baja hangzásilag. Csak kell neki egy elfogadható minőségű füles.
A zenei produkciót hiányolom a legjobban, mióta meghalasztottam S-em és újra ezt a szutyok Y DuoS-t kell használnom...de már csak pár napig. Mondjuk szoftveresen az Xperia is tudott idegesítő dolgokat produkálni, pedig abba aztán sokkal komolyabb hardver volt, mint ebben a samuban .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest