Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem mondtam, hogy biztosan nem lesz benne GPS (bár gyanítom, hogy nem), csak ezeket az előzetes aspeciket tudtam összehalászni egyelőre. ezt emlegetik mindenhol. viszont az szerintem nagy szám, hogy egy Kínában hivatalosan megjelenő telefonban lesz wifi, ennek nagyon örülök, és remélem követendő példa lesz, mert akkor a következő Meizu telefonban is lesz (lehet), és ez jót fog tenni a termékeknek, a piacnak.
majom2: egy terméke presztizsértéke függ a környezettől. lehet, hogy egy üzleti, gazdagabb környezetben nem lenne olyan presztizsértékű egy iphone, mert bárki megveheti, nem elég drága. egy fél milliós, vagy még azon túl is limitált szériás készülének viszont lesz presztizsértéke. egy mondjuk egy átlagember elé lerakod, akkor annak nem lesz sok hatása, mert legfeljebb az látszik, hogy drága, de nem tudják hova tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest