Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iOS alkalmazások
- xiaomi redmi note 14
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
őő
akkor valamit elnéztem.. mea culpa igazad van. egy kicsit soknak is tűnt. de már hozzászoktam, hogy nagy számokkal dolgozok. de most, hogy utánaszámoltam, egy nagyságrenddel tényleg elnéztem... a másik, hogy dns szervert akartam volna írni, de ne menjünk bele. péntek van, meg mindjár vége a munkaidőnek is.... majd jövőre visszatérünk rá, vagy nem... -
válasz
Depression
üzenetére
Tudtommal ez már megtörtént.
-
-
válasz
Depression
üzenetére
Az nem lenne rossz.Most is néhány oldalt nem jelenít meg rendesen,de szerencsére már kevés ilyennel találkozom.
Sajnos nekem nem tellett qwerty-re
Most is egy U700-am van amin az érintőgombok megőrjítenek néha.
Mini mellé meg a google earth-ot használom.Némely telefonnál tud helymeghatározást is csinálni és majdnem van egy GPS-es készüléke az a felhasználónak. -
Én a Mini alapján választottam magamnak telefont. (p1i). Qwerty bill.+érintőképernyő+wi-fi.
Aki meg eléggé ismeri a rövidítéseket (könyvjelzők (*) és funkciók (#)), annak még akár gyorsabbnak is tűnhet, legalábbis könnyebben elérhető minden, mint az asztalin.
Főleg, ha útjára engedik az új Minit, a Tubót. (flash és társai támogatással). -
GML
őstag
azért nem kis szerverteljesítmény van emögött.. kb másodpercenként 100 DVDnyi adatot tölt le az internetről, tömörít össze kb a tizedére toovábbítja az operamini szerverpark...~4-4,5Gbit/sec ehh
-
válasz
Depression
üzenetére
Karácsony óta a húgom is már Opera Minit használ. Nem is gondolta, hogy ilyen könnyedén is lehet netezni mobilról.
Go, go Opera!
mrlujoak
-
válasz
Depression
üzenetére
Én már egy éve használom nap mint nap.Nagyon jó kis progi.
De az tény gép előtt kényelmesebb netezni mint a telefonon.Írkálni meg végképp. -
Minden napra egy mini hír. Ez tetszik, remélem egyre többen ki is próbálják.
Már otthon is ezzel böngészek, semmi kedvem gép előtt üldögélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Assetto Corsa Rally
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most is egy U700-am van amin az érintőgombok megőrjítenek néha.