Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
őő
akkor valamit elnéztem.. mea culpa igazad van. egy kicsit soknak is tűnt. de már hozzászoktam, hogy nagy számokkal dolgozok. de most, hogy utánaszámoltam, egy nagyságrenddel tényleg elnéztem... a másik, hogy dns szervert akartam volna írni, de ne menjünk bele. péntek van, meg mindjár vége a munkaidőnek is.... majd jövőre visszatérünk rá, vagy nem... -
válasz
Depression
üzenetére
Tudtommal ez már megtörtént.
-
-
válasz
Depression
üzenetére
Az nem lenne rossz.Most is néhány oldalt nem jelenít meg rendesen,de szerencsére már kevés ilyennel találkozom.
Sajnos nekem nem tellett qwerty-re
Most is egy U700-am van amin az érintőgombok megőrjítenek néha.
Mini mellé meg a google earth-ot használom.Némely telefonnál tud helymeghatározást is csinálni és majdnem van egy GPS-es készüléke az a felhasználónak. -
Én a Mini alapján választottam magamnak telefont. (p1i). Qwerty bill.+érintőképernyő+wi-fi.
Aki meg eléggé ismeri a rövidítéseket (könyvjelzők (*) és funkciók (#)), annak még akár gyorsabbnak is tűnhet, legalábbis könnyebben elérhető minden, mint az asztalin.
Főleg, ha útjára engedik az új Minit, a Tubót. (flash és társai támogatással). -
GML
őstag
azért nem kis szerverteljesítmény van emögött.. kb másodpercenként 100 DVDnyi adatot tölt le az internetről, tömörít össze kb a tizedére toovábbítja az operamini szerverpark...~4-4,5Gbit/sec ehh
-
válasz
Depression
üzenetére
Karácsony óta a húgom is már Opera Minit használ. Nem is gondolta, hogy ilyen könnyedén is lehet netezni mobilról.
Go, go Opera!
mrlujoak
-
válasz
Depression
üzenetére
Én már egy éve használom nap mint nap.Nagyon jó kis progi.
De az tény gép előtt kényelmesebb netezni mint a telefonon.Írkálni meg végképp. -
Minden napra egy mini hír. Ez tetszik, remélem egyre többen ki is próbálják.
Már otthon is ezzel böngészek, semmi kedvem gép előtt üldögélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most is egy U700-am van amin az érintőgombok megőrjítenek néha.