Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Óh, én is toltam pár HP játékkal, szerettem is - akkoriban. Azóta kicsit hardkórabb, komplexebb játékok felé tolódtam. Normális játékmenete lesz, nem attól félek, hanem hogy túl egyszerű lesz, amolyan egy gombos. (kollégákkal ezen sírunk, mélység nélküli szájbarágós játékok causuoknak mindenhol)
Mert össze lehetne rakni egy igen komoly rpg-t, viszont az rengeteg kiegészítést igényelne, ami gyakorlatilag tetszőleges játékot jelent egy HP skinnel a legtetején. Ha meg ügyességi lesz, akkor ne akarják ráhúzni hogy rpg, mert az csak csalódást okoz, ma már elég magas a mérce.(a HP fanos félreértést tökéletesen sikerült megfogni: a műfajban járatlan - én ma már a hajamat tépem a mágiarendszerétől, annyira primitív, arra nehéz jó játékot építeni)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest