Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Ezeket javították
Bár telefon még mindig nem kapható...
Elvileg jun. 6án kezdik kiosztani a meghívókat.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
embe
nagyúr
válasz BulletBill27 #19 üzenetére
CWM rom van rajta. Valszeg lesz rendesen támogatása.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
BulletBill27
aktív tag
Kellemes telefon, a frissítésekért meg plusz pont. Remélem a jövőben is támogatni fogják rendesen. A mai világban már ki tudja
-
Még mindig elfogadnám
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Cyberpunk
félisten
Örülök, de jó lenne, ha kapható is lenne most már.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
fornettisuti
veterán
Ennek semmi ertelme, hogy a nemletrzo meghivoval lehessen egyaltalan megvasarolni.
Lehet, olyan mint a Yeti, beszelnek rola, de senki sem latta😃Amuhy pedig mar el kellett volna arasztani a keszulekkel a piacot, mert vennek, mint a cukrot.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
@matthew@
őstag
Wow erről eddig nem is hallottam, a fantáziám épp meg is mozgatta, csak látom a beszerzése nehézkes
Bár tényleg jó lenne ha beindulnának!Matthew 24:42
-
Zolik
senior tag
"az alig néhány hete piacra dobott készülék"
Ez elég félrevezető, hiszen még sehol nem lehet hivatalosan megvásárolni!
(Aki meg széttörte a Galaxy S5-ös vagy Nokia 1020-as telefonját egy ilyenért (ami fele annyiba se kerül állítólag) az meg nem normális.)Van egy érzésem, hogy nem is lehet majd megvásárolni sehol se, csináltak egy "ál" beharangozót, egy kis törd szét a csúcskategóriás telódat akciót, egy kis webes hypeot hogy egy kicsit szivassák a nagyokat.
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
gabee jr
tag
Limitált példányszámban, csak meghívóval(!) vagy sorsolás után vehető a készülék, egyenlőre legalábbis. Akinek már van, az dupla áron árulja az eBayen, mint amennyiért vette.
"Csukaharapást szőrivel"
-
törölt tag
Jól van, csak így tovább. Mostmár a telefon is érkezhetne lassan, nem csak a frissítések
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Graphics
Jómunkásember
Kivancsi vagyok mikor tűnik fel az almodozo
-
prolad
addikt
Biztos örül neki az a 10 ember,akinek már van
-
embe
nagyúr
Nem is tudtam, hogy van ilyen teló. De utána néztem.... nagyon kellemes specifikációval rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest