- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
most nagyot zuhant a szememben a TG. ennek a pusztulatnak ők lettek a pionírjai az új technológiával.
-
nexplo
őstag
válasz
#16939776 #15 üzenetére
Az egyedi modding annyira ritka lassan mint a fehér holló. Az az igazi ez vitán felül áll. Ezért is ironizáltam kicsit az "egyedi" szóval, mert mindenkinek kb ledes mindene így minden konfig ugyanúgy karácsonyfa effektusban pompázik. Én azt mondom hogy maradjon meg az egyediség illúziója mindenkinek
-
törölt tag
A "Mindenki" szintjén az egyetlen amiért ez jó, az hogy kényelemes. Csak a pénzt kell elkölteni(nem kihívás), beépíteni az alkatrészt(nem kihívás), utána hat kattintás és készen van, és mondhatom hogy egyedi lett, mert senki más nem kattint úgy hatot mint én..
Aki meg koncepcióval épít, egyedi gépet az sötét, csupasz modulokkal is tud egyedi-t építeni, és nem az lesz a lényeg, hogy a memória kiverje a szemet, mert ott érvényre kell juttatni a többi, ?kézzel készült? elemet is, akár van azokon direkt világítás, akár nincs. -
+10 fps hoz átlagosan az rgb miatt
-
törölt tag
Ha jol ertem, a memoria kap mondjuk 3.3V-ot az alaplaptol, es a modulon van a sajat step down es/vagy regulator ami a memoria chipnek allitja elo a tapfeszultseget.
Erre most az a hir, hogy erre a regulatorra ra kotottek a LED-ek et, ahelyett, hogy sajat tapot alakitottak volna ki szamukra.
Egyszeruen zsenialis. Vagyis egy zarlatos LED gyakorlatilag kepes mukodes keptelenne tenni egy komplett memoria modult.Akkor ezentul a LED mentes jon majd felarral, hiszen az megbizhatobb.
-
KROK640
nagyúr
csak dobni kell a LEDet a memóriákról, és probléma megoldva
-
fanti
addikt
Hová korcsosodhat még a PC hardver...
-
nexplo
őstag
Nem kell ennyire fenn akadni. Amennyiben felesleges a világítás akkor kikapcsolja az ember. Mivel nincs árkülönbség az RGB-NON RGB verziók között ezért úgy kell venni hogy benne lévő extra. Max nem kell bekapcsolni a "fícsőrt". Nekem az előd DDR4-es majdnem csúcs ramjai voltak és olyan 6-8 hónap után pont az rgb halt be rajta. Ennyit a megbízhatóságról. Szégyen szemre de vissza kellett küldenem a 100K-s ramokat miatta mert nem bíztam meg benne ha ennyi idő alatt kimúlt és eladni sem lehetett volna úgy. Egyszóval ez a márka eléggé megosztó számomra. Én tovább kutatnék (így is tettem) és egy pici cégre esett inkább a választásom. (corsair)
-
nexwo
őstag
A diszkó nem hallt ki csak átalakult "gamer"-é, A világ kis része biztos örül hogy a gamer is támogatja a pride-t
-
M@cika
őstag
Én kis naív azt gondolnám, hogy amikor a "gémer" játszik, akkor q*-ra nem épp a memóriáinak a fényeit nézegeti az átlátszó ház oldalán keresztül. De én nem vagyok "gémer" már vagy 30 éve, szóval mit tudhatom. Nyilván van rá igény, különben a nyakukon rohadna az egész csili-vili cucc. Ha mondjuk 20%-al olcsóbb lenne, mint a nem világító, de minden más tekintetben ugyanazt a teljesítményt hozó "rokona", akkor talán elgondolkoznék rajta. De amúgy nekem pláne felesleges lenne, mert a házam is egy régi egyszerű zárt változat. :-)
Mellesleg ugye a DDR5 eléggé újdonság, közönséges halandó számára jelenleg használhatatlan, mivel semmilyen otthonra használatos gép nem ezzel működik, hanem még az előd DDR4-gyel. Az újdonságnak meg van egy jelentős felára is, tehát addig megvenni, nem éppen jó döntés anyagilag. Vérpistikék és egyéb "végtelen" pénzzel rendelkezőknek persze kötelező. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged