Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
hibavissza #33 üzenetére
"A különbség az elérhető objektívekben és képalkotásukban, kényelemben és szolgáltatásban keresendő inkább. Ezek meg teljesen szubjektív dolgok. Az a lényeg, hogy szeresd a géped és akkor sokszor viszed magaddal és sok jó képed lesz."
Azért az se mellékes, hogy mennyire könnyen tudod magaddal vinni. "Az a legjobb fényképezőgép, ami nálad van". Ma postára menet gondoltam felkapom az övtáskányi m4/3 szettem, mert láttam, hogy sok szürke nap után végre kicsit oszladozik a felhőzet; és ki is sütött a Nap, háttérben sötét fellegekkel - kicsit másfele jöttem vissza, és találtam egy-két érdekes dolgot, amikről így lettek képek. A FF rendszerem nagy oldaltáskáját eszembe nem jutott volna "csak úgy" magammal vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest