- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Teljesen átjön amit mondasz, de pontosan erről szólna a faq és a beszélgetés. Én is rengeteget warcraftoztam (3-2) a klánunkkal és azért az a játék már teljesen "kiforrt" a konkurenciához képest,legalábbis a szememben stratégia még ennyire csiszolt nem volt. Sok kis dota meccs is leszaladt, mert az utóbbi 3-4 évben már inkább csak azok vonzottak jobban.. pl battletanks
DE:
igenis van valami ebben az "rush" játékban. Sokszor előfordul, hogy az enemy jön a kis rejtett darktemplar-ral hátulról, mikor te még épp csak elkezdtél expanziót építeni máshol..
Bárhogy is építkezik az ember, hátul mindig marad egy kis rés, vagy elöl beszalad valami, ami elveszi a "figyelmet" a termelésről..Természetesen lehet a játékban lévő "kényelmi" funkciókra is támaszkodni, én pl nagyon örülök a "shift-es" több épület kijelölésnek, amivel gyakorlatilag szétoszthatja az ember a gyártást.. Ez a része már gyorsabban megy a játékban, mint a "hadi" felzárkózás, de ez nyílván azért van mert sok dolog ami ment az sc1-ben 10éve az ma már nem olyan egyszerű..
Visszatérve a rush-ra szerintem igen-is ott fordul a játék, hogy ki tudja gyorsabban "bekavarni" azt a néhány kis egységét esetleg trükkös pl "láthatatlanát” a parasztjai közzé.. és onnantól megszűnt az a bizonyos "balance" fejlődés.
:: Íme :: egy igazi kis „rush” meccs, ahogy a japók szokták tolni, ha megnézzük itt nagyon sokáig csak az alapegységek mennyisége a mérvadó, nem az, hogy mi ellen mi a jó „taktik”
-
olbaidhun
őstag
válasz
cowboy_bebop #18 üzenetére
este regellek
-
olbaidhun
őstag
Jöhetnek a hsz-ek, vélemények!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged