- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ja, a rádiót, és az SD-t kifelejtettem. Nekem elég a memória, amire használom elég. Persze jó lenne több, de még van 1 giga szabad helyem. (A FLAC ellenére is, hiszen nem minden van abban.) Rádió fel se tűnik, mert sose használtam, egyszerűen nem szeretem (tudom, hogy sok embernek fontos, nem is azért mondom, csak leírom, hogy miért felejtettem ki). Viszont a BT új.
Viszont így már érthető. De cserébe van "vaku" (mondjuk ezért a hajamat tépném), meg normálisan működő droid.
Na de abbahagyom, mert ez nem az a topic. Bocs a nagyon off témákért. -
kolosanyi
veterán
Hardveres hiányosságok alatt mit értesz amúgy? SLCD, vagy a 720p hiánya? Mert más, amennyire én tudom, ugyanaz.
Egyébként biztos jobb akkor az IOS-ben a copy/paste, majd egyszer tuti ki fogom próbálni azt a rendszert is saját használatra. Sőt igazából mindegyiket. Csak a pénztárcám ezt behatárolja. Egyelőre elvagyok azzal, ami van, viszont a maga módján minden rendszert szeretek, és érdekel mind. -
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #26 üzenetére
Na ez értelmes lett...
Úgy látszik kitöröltem a lényeget. Nem jó így előadás közben fórumozni... Szóval azért szar, mert széthaxolta a cuccot, és úgy látszik nem sikerült neki valami jól. Na ez hozzátartozik, így már értelmesebb...
(#30) Tigerclaw
Mondtam, hogy akinek nem inge ne vegye magára...
-
kolosanyi
veterán
Újba írom, bocsi.
Btw volt a kezemben haver i4-ese. Nos szintén elmondom tapasztalataim: sz@r! Azt is elmondom, hogy miért. Szét van haxolva. Nem stabil, fagyogat, akadnak az animációk, hosszan tölt stb. Minden igaz rá, ami egy sz@r droid romra. A gyári rendszer biztos nem így működik, ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy második kéz által piszkálgatott rendszer sose lesz olyan jó (ok, profi moddereket kivéve), mint a gyári. Ezzel még ki akartam egészíteni. Bocs az offos regényért.
-
kolosanyi
veterán
Egyébként ezeket sokszor olvastam már tőled, tudom, hogy SGS-ed van, vagy legalábbis volt, meg saját elmondásod szerint széthaxoltad, hogy "működőképes legyen". Nos a SGS gyári rommal tényleg sz@r, de nekem szombat óta (bátyámnak 2 hónapja) N S-e van. Nos megerősíthetem hogy normálisan működik. Van fogalmam a sz@rul működő droid milyenségéről, mert eddig Optimusom volt, szintén széthaxolva, mert az LG gyári sz@ra szintén nem úgy működött, ahogy elvártam. Felmerül a kérdés, hogy a stock droid normálisan működik, akkor miért lenne sz@r? Nem a rendszer ami rossz, hanem a gyártók nem képesek normális szoftvert írni... Ez pedig nem a droid hibája, akárhogy is nézem.
A copy/paste hiba, amit írtál. Nos ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, még nem próbáltam ilyet. Rövid szövegek esetén tökéletesen működik, de elhiszem, hogy hosszabbak esetén gáz. (IOS-en milyen? Nem próbáltam még soha, azért kérdezem.)
Nyilván ez téged, aki megvett egy akkori csúcs droidot nem vígasztal, csak leírtam a tapasztalataim. Továbbra is vallom, hogy nem kell fikázódni, mindenki használjon azt, ami tetszik neki, legyen boldog vele, ismerje meg a rendszer korlátait, lehetőségeit és kész. Szerintem... -
kolosanyi
veterán
Mit kell fikázni már megint a másik rendszert? (Kinek nem inge...) Fejlődik minden platform, ez a lényeg! Én droidot használok, de nem zavar, ha másik rendszer jobb valamiben. Ugyanígy van, amiben a droid a jobb. Minden rendszernek megvan az előnye és a hátránya is. Kinek ez, kinek amaz... Mit kell ebből akkora felhajtást csinálni?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciókamerák
- BestBuy topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest