Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter13

senior tag

válasz Воланд #49 üzenetére

Hmm, jogos: én mondjuk pont azért vágtam ki a céges telefont hogy ne kelljen kettővel rohangálni, de teljesen igazad van, millió embernek van...ezt benéztem.
    (mondjuk amit látok, az pont nem a csúcsmobilok széleskörű alkalmazása céges telefonként, de ez már tényleg részletkérdés).

A dokkolóban nem az volt a lényeg hogy fizikailag be kell-e gyömöszölnöm valahova a telefont vagy sem, hanem hogy laptopról laptopra szálldosni a mobillal számomra teljesen feleslegesnek tűnik. El tudom képzelni hogy valahol hasznát veszik, de nagyon nincs az a homlokra csapós "miért nem nekem jutott ez eszembe" érzés.

• Peter13

senior tag

Nekem az egész céges koncepcióval az a bajom, hogy tapasztalatom szerint a céges laptopok/gépek beállításai finoman szólva is korlátozottak (egyébként teljesen érthető okokból), úgyismint mit futathatok, hova kapcsolódhatok, melyik port használható, stb.

Namost én nagyon nem szeretném a saját, személyes használatú mobilomon ugyanazeket a korlátozásokat viszontlátni....ha meg ezek nincsenek, akkor szabadrablás a céges hálóban? Nem hiszem hogy reális elképzelés lenne.

Ezen felül ugye az lenne még az értelme hogy egyik helyen lakapom a dokkolóról, a másikon meg újracsatlakoztatom. De itt ugye laptopokról beszélünk....elég kevés életszerű helyzetet tudok elképzelni, ahol laptopról laptopra akarnék dokkolni, és még az is szempont hogy a saját mobilomon legyen minden (és nem inkább a laptopot kapnám fel).

Tudok kifacsart példákat gyártani a használhatóságára, de szerintem ez továbbra is egy agyhalott ötlet, és egyedül a Microsoft-nak lenne jó ha elterjedne, hiszen övék lenne a szabvány és nekik fizetne mindenki a használatáért (meg persze lehetne elsózni a hozzá gyártott hardvert jó áron, mert hogy annyira megnöveli a produktivitást megsatöbbi). Felhasználóként én csak komplikációkat és felesleges erőlködést látok

Új hozzászólás Aktív témák