- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Nem már nincs meg, illetve a küldött emailekre nem reagál. Szerettem volna ES Bull-okat hozatni de sajnos nem volt aki szállítson. Így nem volt más választásom és én is kénytelen voltam a kereskedelmi forgalomban kapható FX-8150BE-t meg venni. Ez is jó egyébként, csak nem ES példány.
-
Tomcat
őstag
Nem feltétlen, valaki biztosan hozott (hozatott) ide is belőle. Mára megtanultam hogy bizony nagyon kicsi a világ.
Anno én egy pl. Drezdai címről rendelgettem a válogatott Mobil Barton-okat S462-be, ES A64-eket, X2-ket és 180-as, 185-ös Opteron-okat S939-be. Ezek egyike sem volt itthon kiskerben kapható tudtommal. Még azt is meg tudták mondani hogy hányadik darab a sorszáma a chip-nek a wafer-ről. Ha kellett a proci akkor egy magánbankszámlára indított előreutalás után hozta a csomagszállító mindet egytől-egyig. Szerintem azokat onnan is kihozta valaki az AMD gyárából. -
Tomcat
őstag
válasz
banhammer #34 üzenetére
Aki "beépítetten lopós" embert akar alkalmazni a konkurenciánál. Egy ilyennek nem akadály az ipari kémkedés, beépített ügynök funkció, információ szivárogtató, stb. tevékenységek. Persze csak akkor ha fel is veszik őket még az életben valahova miután leülték az 5 évet. Ha okosan csinálja az ilyen akkor két helyről is kaphat fizetést és a megbízói az jóval nagyobb is lehet mint a hivatalos.
-
Tomcat
őstag
Őket sem hiszem hogy még egyszer ennyire közel engedi bármelyik más vállalat a tűzhöz. Bár ki tudja, lehet hogy a konkurencia is vásárolt belőle és a mérnököket is szívesen látja. Persze más terülten mint az aktuális "ES" példányok tesztelése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest