- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Nekem a Xiaomi-féle mijia (talán az a brandingje) fogkefe van. Nincs bajom vele, igaz az appot nem használom, inkább a lámpát kapcsolgatom a MI Home-ban meg megnézem a hőmérők által mutatott értéket ha lusta vagyok felkelni :D
Abban egyet értek, hogy szerinrem ez már inkább eye-candy és hogy kb egyszer megnézed az appot és utána el is felejted és csak a helyet foglalja a telefonon.
Btw nekem a Xiaomi fogkefével sincs semmi bajom, max annyi, hogy nem tudom, hioy a MI Store meddig fog pótfejeket árulni hozzá.
Btw a Xiaomi miért gyárt 3 márka alatt elektromos fogkefét (Xiaomi, Oclean, Soocas)? Csak számomra tűnik értelmetlen a 3 márka futtatása egyszerre? :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napelem
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest