- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
-
Jacak
senior tag
Nem magára a stílusra,v. a megjelenésre gondoltam spec...

Hmm,érdekes zenének tűnnek ezek(bocs,telóról v.ok csak),majd lehúzom magamnak vmikor őket...
Kíváncsi v.ok magára a stílusra,bár jómagam eddig nemigen hallgattam igazán ilyet,techno-t,house-ot,trance-et,rave-et,stb. igen.De ez nem jelenti azt,h. ne érdekelne más is... 
4/4...?
-
fabko
tag
Bár az elején aug. 3-10-ig volt róla szó (kicsit meg is szeppentem, hogyan fogom bírni keddtől-keddig), de kiderült hogy 3-8-ig tart a mulatság. A legolcsóbb elővételes jegyeket (75€) márciusban lehet majd megvenni limitált darabszámban, ill. a netes jegyárusító helyeken lefoglalni akár már most. Idén szállást szeretnék bérelni a közelben (hűvös szoba+melegvizes zuhany), majd bejárok a völgybe bicajjal, vagy a helyi srácok taxi-szolgáltatását igénybe véve. Persze egy hálózsák be lesz dobva valamelyik cimborám sátrába, hátha szükség lesz rá

-

köszi

egyre jobban érik bennem, hogy kinézzek a Kedvesemmel, persze ez nem az Ő stílusa, de hát ez van... ha Én is ráveszem magamat a zongora meg barokk estre, akkor Ő is igazán bevállalhat egy ilyet

Eddig csak a babkonzerv volt vega, mikor kimozdulás volt baráti társasággal, de így már más a szitu. Amúgy meg nem köll annyit enni, max leadok pár kilót
-
látom már javítottad, vagy most jól hozta be...
amúgy az "ozora festival 2009-07-alpha" - ezen az oldalon a negyedik - videot leszedte a feltöltő, szal ez nem elérhető...
elkéstem picit a válasszal...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kíváncsi v.ok magára a stílusra,bár jómagam eddig nemigen hallgattam igazán ilyet,techno-t,house-ot,trance-et,rave-et,stb. igen.De ez nem jelenti azt,h. ne érdekelne más is... 

.Csak mostmar remelem mindent viszek