- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
futna úgy 1,2 GHz-en, az a 3D-ben nem érdekelt felhasználóknak tökéletesen megfelelne ezen a rendszeren
Tehát ez nekem is elég lenne.A HD mini valóban gyors, bár a HTC szépen lassan az első Diamond után nagyon belejött az optimalizálásba, pl a Diamond2 ahhoz képest, hogy milyen öreg procival szerelték fel, nagyon szépen pörgött már az első szoftverrel is.
-
erdoke
titán
Igazából ha valaki gyártana 45 nm-es csíkszélességen XScale procit, ami jó fogyasztással futna úgy 1,2 GHz-en, az a 3D-ben nem érdekelt felhasználóknak tökéletesen megfelelne ezen a rendszeren. A többieknek pedig ott van az új középkategóriás Qualcomm SoC (MSM7227), ami a HD minibe is került. Később lesz majd 768-800 MHz-es változata, ami tökéletesen kihajtja a HVGA kijelzővel szerelt modelleket. Gondolom, már láttad, hogy a nem végleges szoftver milyen gördülékeny a HD Minin, pedig "csak" 600 MHz-es ARM11 van benne.
-
erdoke
titán
Valószínűleg így lesz, de az is elképzelhető, hogy tolnak ki erősebb vasakat 6.5.x rendszerrel, és a gyártói extra szolgáltatások lesznek szűkösebbek. Igazából a mostaninál erősebb vasra nincs szükség ezen a vonalon, a kernel képtelen kihasználni akár a HD2-ben rejlő erőt. Gondolj bele, hogy sem az FPU-t, sem a ARMv5-nél újabb utasításokat nem kezeli, 32 processzt enged futtatni (illetve 30 körül elkezdi a régebbi, alacsony prioritásúakat lelődözni), nem ad 32 MB-nál több RAM-ot egy processznek (navi programoknak, komolyabb játékoknak ez már igencsak probléma), ráadásul a driverek is igen kevéssé optimalizáltak.
Ellenben a WP7 a SoC-ot tekintve nagyon kevés vason fog futni, de arra OS szinten ki lesz hegyezve, és a drivereket a MS fogja központilag frissíteni a Qualcommal karöltve. -
joey04
titán
És akkor a papíron "gyengébb" 6.5.x rendszert csak viszonylag gyengébb gépek kapják vajon meg?
tehát amikor már vastagon piacon lesz a 7, akkor onnantól nem szabad az "adott kornak" megfelelő HD2-t várni a régebbi rendszerrel, mert minden csúcsgépen 7 lesz, vagy lesz olyan csúcsgép is, ami továbbra is 6.5.x rendszerrel jön? -
rep3at
őstag
Nekem a 6.5 felülete és a 7 is bejön, most én is defaulton használom a TyTNt (6.5).
-
erdoke
titán
Windows Phone Classic lesz a 6.5.3-6.5.5 és utódai.
Windows Phone Starter Edition lesz egy enyhén butított 6.5 alapján (állítólag HSDPA letiltva és hasonlók). Ez utóbbi ingyenes lesz, hogy elősegítsék az olcsó okostelefonok eladásait. -
plus44
veterán
R.I.P.
-
joey04
titán
Ezek az új 6.5.x kinézetek sokkal jobban tetszenek, mint az új, 7es verzió.
-
vehement69
senior tag
változik még fél év alatt sokminden meg valószínűleg hagytak még eldurrantani valót a későbbiekre redmondban, de tény hogy a keményvonalasokat cserbenhagyták.. másrészt biztos vagyok benne, hogy ami miatt szükség volt a 6.x-et buherálni, azt már a 7-esnél nem kell majd eljátszani és nem fog hiányozni egy idő után.
-
caizzz
senior tag
Loller lesz, ha a fejlődő országokba szánt "starter" lesz továbbra is a professzionális rendszer.. Míg az úgymond ultimate megoldáson pedig a homeot se tudod lecserélni.
Remélem, a MIX-en kiderül még pár dolog.
-
vehement69
senior tag
ezt már jó ideje lehetett tudni, nem is értettem, hogy az itt megjelent cikk után miért hívták tovább következetesen Windows Mobile-nak a hetes verziót az erre hivatkozó cikkírók
szerintem a starter edition helyett a classic egyébként sokkal jobban hangozna
-
littlelion21
addikt
Kis kiegészítés: a Goldstar nem csak szimplán felvette a "Lucky" előnevet, hanem fuzionált egy vegyipari vállalttal amit így hívtak, ezért lett LG.
-
Ez várható volt. Már a HD2 is azt írta magáról, amikor kivettem a dobozból, hogy "Windows Phone", nem azt, hogy Windows Mobile.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest