- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az egyik banknak van évi százmilliárd profitja, a másiknak meg csak egy.
Ha már az ország legnagyobb bankja, lehetne arányosan a legnagyobb szerver(farm) is mögöttük.A Magnetet pl. a mobilos hitelesítés hiánya ellenére szerettem. Ott pl. 2005-ig visszamenőleg le tudtam kérdezni a dolgokat, vissza tudtam keresni egy tranzakcióra. Nincs ilyen OTP-s 3 hónapos bohóckodás. Mert lehet, hogy náluk üzletpolitika, hogy pénzt kér(het)nek a régebbi számlakivonatokért, de könyörgöm, ha kinyomtatják nekem a bankfiókban a tavalyi kivonatokat, a papírnak még mindig hiába mondom, hogy Ctrl+F.
-
törölt tag
Figyelembe veszem, de feltehetően a 3m ügyféllel rendelkező bank bevétele is sokkal több mint a 100k ügyfeles bank, magyarán lenne miből infrastruktúrát építeni.
Ráadásul az otp amúgy sem a kedvező díjairól ismert (sőt!), én is azért váltottam, szóval nem igazán lehet azt mondani hogy nincs rá pénze mert hát annyira kedvező díjszabása van hogy szinte már ingyen adja a szolgáltatásait...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest