- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óriáskészülék, kis akksival
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Abban ugye egyetértünk, hogy a szoftver és hardvergyártók nem egymás ellenségei? Egészen véletlenül akár gazdasági érdekeik is hasonlóak, esetleg közösek?
Én arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a nagy örömmel a fejlődés oltárán elköltött forintok után lehet tekinteni, látni az orrunknál tovább.
A fejlődés az lenne szerintem, ha az új technológiát csak olyan programoknál (játékoknál) kellene használni, ami a régivel nem lenne megoldható. Ez egy valós technikai korlát.
Az nekem nem fejlődés ha arra használják a szoftvereket, hogy lenyomják a fogyasztók torkán az új hardvereket ahelyett, hogy úgy írnák meg a programot, hogy az a régebbi technológián is elfusson. Ez pedig egy kreált technikai korlát. Ezt én lehúzásnak tartom.
Van fejlődés egy quake 1 és egy Battlefield 1 között. Azon a gépen, amin elment a quake 1 azon szerintem nem elvárható, hogy elmenjen a BF1. De egy BF3 és BF1 között már nem feltételen tudnám ezt kijelenteni.
Számomra ezt jelenti a fejlődés, ha számodra nem, akkor tényleg a fejlődés ellen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest