Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavid
tag
Egész szépek szerintem is! És az R50 állítólag csak 520 g-os? Hmm

-
Kovács84
aktív tag
Nem rossz bár nem szívesen használnám, de ha gyártják akkor biztos van rá igény. Én az EEE-ből várom a nagyobb kijelzős modellt. Az milyen prima kis gép lesu

-
hdcsaba87
aktív tag
Nekem tetszik

-
rumos14
nagyúr
erre is rakhatna az Asus XP-t, nem csak az Eee-re. a qwerty-s változatot megsasolnám, sztem főleg egy üzletembernek azért elég alap fícsör.
-
-
törölt tag
Azért azt várjuk meg, hogy MILYEN Windows Vistával érkezik, mert szerintem Embedded edisün lesz az, az pedig teljesen oké.
-
DarkByte
addikt
Lám-lám, Vista. Érdekes, ezek szerint mégiscsak el fogja vinni az Atom.
Egyébként szerintem annyira nem drága ha 500 eurós áron jönne (persze nem fog, de majd lesznek alternatívák amelyek olcsóbbak lesznek), tényleg kb. a HTC TyTN II-vel van egy start árban. Akkumlátoros időkre leszek kíváncsi, vajon képes lesz-e 10 órahossza aktív nyúzást kiállni. El tudnám viselni hogy a mostani mobilom megmaradna telefonálni/zenét hallgatni plusz egy ilyet vinnék még magammal
-
Ste
addikt
és télleg igazad van
ha viszont az árak is az általad leírtak szerint alakulnak, akkor dupla annyiba is fog kerülni (pl: golf vs passat - szal sok emberkének fele annyiért fele akkora tudás is bőven elegendő) ami miatt lehet nem lesz annyira kelendő (pláne nem a jelenlegi 3 tv adóval) -
Stiky
senior tag
válasz
janpotocki
üzenetére
Bocs, bocs sehol csak erősen benéztem

-
Gergő_
őstag
kötik az ebet a karóhoz ezzel a vistával
-
simonzé
addikt
Ja, láttál már PDA-ban DVB tunert?
-
simonzé
addikt
Annyira azért nem drága, 500USD (ami persze Magyarországon 800-at jelent...
). Mostanában veszel egy wifis brútuszos GPS-es PDA-t 60'000-ért (Ami ugye kb 400 USD). Abban nincs gigahertz körüli proci, SSD, webcam és ujjlenyomat-olvasó, valamint navigációs progi térképekkel. A kijelzője csak 3,5-ös (feleekkora), és nem OEM Vista fut rajta, hanem a sok szempontból végtelenül ostoba WM5.
Akkor most mi a drága? -
Ste
addikt
drága mulatság lesz
a kijelző is kicsi, nem látom sok értelmét (inkább pda) -
Esmein
nagyúr
Windows... vistával...
-
Stiky
senior tag
Az elsőnek kifejezetten kellemes külseje van. De még a másik sem vészes.
A cikkben mindkettő R50-nek van írva, holott a második specifikáció az R70-eshez tartozik

-
Versus
senior tag
Nekem tetszenek.
Fikázás indul !

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Parkside szerszám kibeszélő
- Crimson Desert
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Milyen légtisztítót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Mostanában veszel egy wifis brútuszos GPS-es PDA-t 60'000-ért (Ami ugye kb 400 USD). Abban nincs gigahertz körüli proci, SSD, webcam és ujjlenyomat-olvasó, valamint navigációs progi térképekkel. A kijelzője csak 3,5-ös (feleekkora), és nem OEM Vista fut rajta, hanem a sok szempontból végtelenül ostoba WM5.