- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
[CS]Blade2 #30 üzenetére
ok, értelek, logikusnak is tűnik amit írsz. meg a cikket is újraolvastam
Az látszik szerintem, hogy van egy piaci rés, amire az amd már rálelt, és most úgy tűnik az nvidia is rámozdult. Ezt hívja az amd "ultrahordozható" laptopnak, azaz 13"-14"-ba atom körüli teljesítmény és fogyasztás de jobb lapka mint a 945GS, mindez olcsón. Amd-részről ilyen (akar lenni) a Congo és Yukon platform, és most nvidia részről még egy ion is lesz.
Naná hogy az intelnek mindez nem tetszik, és igen, ha a laptopgyártók bespájzoltak centrino-ból, akkor nekik is főhet a fejük miatta. Ami sajnálatosabb, ahogy te is írod, hogy kvázi még lobbizhatnak is ez ellen a - felhasználók szempontjából igen kívánatos - újítás ellen. (Bár azért már létezik egy hp pavilion dv2.)
Úgyhogy sok kitartást kívánok az nvidiának meg az amd-nek is, mert ha sikerül, akkor ahogy írod, az intel is kénytelen lenne beszállni, és nekünk csak egyre jobb lenne
Az talán túlzás, hogy az intel kidobhatná a netbook projectet, mert biztos van arra is igény. Igaz ami igaz, biztos csökkenne rá a kereslet. De mindez arra épít, hogy valóban árban is versenyképes lesz az ultrahordozható téma a netbookkal, amire én sajnos nem vennék mérget, de úgy legyen! -
Wyll
őstag
válasz
[CS]Blade2 #24 üzenetére
Azok akik beraktároztak belőle, nyilván nem akarnak konkurenciát. (De persze idővel majd nekik is kelleni fog, ha tényleg olyan jó lesz.)
Viszont akik még esetleg nem, vagy elég bátrak és ügyesek, azoknak csillog a szemük a lehetőség láttán, és persze hogy kapnak utána.
Amúgy a hír az intelt említi az új kategória "nemszeretője"-ként, nem gyártócégeket.
Ráadásul ahogy írtam, szerintem elég kuszán lett leírva ez a rész, hogy ki kitől mit (nem) szeretne.Amúgy a videókártyáknál most ugyanez van, az nvidia sem készült fel jól/eléggé az amd-re, így most erősen szívják a fogukat, és nagyon igyekeznek. Végeredményben mindez nekünk kedvez.
-
cskamacska
addikt
válasz
[CS]Blade2 #24 üzenetére
"Nem azért drága, mert az Intel drágán akarja adni"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest