Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillerKollar

őstag

válasz andris111 #327 üzenetére

Ezt én is mondtam régebben,hogy kicsit vörös párti az oldal ettől függetlenül a tesztek hitelesek,a számok valósak csak ha megnézed:Sleeping Dogs,Dirt Showdown,Hitman Absolution,Tomb Raider...ezek mind köztudottan Radeonos címek,van 1-2 NV-s is de nyilván ahogy régebben itt már volt szó erről ezek a címek olyan effekteket is használnak aminek erősen számít a compute teljesítmény ahol köztudottan eléggé gyengélkedik a 600-as széria és az erre alapuló 700-as is fog bár a GTX 780 nem a GK 104-es továbbfejlesztett lapkájára épül hanem a GK 110-re ami azért ilyen szempontból szerencsére erősebb mint a 104-es.Megnézed pl a techpowerup-ot,én őket tartom a leghitelesebbnek mivel 20+ oldalas teszteket csinálnak és rengeteg címmel tesztelnek a végén pedig felbontásonként összesítenek,ott sok régebbi cím is szerepel,ahol az NV kártyák jobban muzsikálnak ezért az összesítésben szebb eredményeket produkálnak az AMD-s kártyákhoz képest,és végülis csak azért mert csúcskártya tesztje,az aki csúcskártyát vesz csak a legújabb címekkel játszhat?Nyilván nem,bár tény hogy azokhoz kell a csúcskártya,a régebbi címek elfutnak gyengébb kártyákon is max nem 300 hanem 100 fps-el de 100 fps fölött ki érzi meg?

• KillerKollar

őstag

válasz KAMELOT #120 üzenetére

Már bocsi de honnan lehet tudni hogy milyen specifikációi lesznek a 8970-nek?Tudtommal ősszel jön a kártya leghamarabb...Mivel ennyivel később jön egyértelmű hogy gyorsabb lesz az NV kártyáinál,de utána fél évre megint jön az nv az új generációjával az meg megint verni fogja a Radeonokat,aztán azokat meg a 9000-esek és így tovább...ha nem egyszerre dobják piacra vagy egymáshoz közel a kártyáikat a gyártók akkor ez van,fél évente mindig egy kicsit rátesznek a konkurenciára..

Új hozzászólás Aktív témák