- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atom_Anti #199 üzenetére
Javaslatom amennyiben jövőben is készítesz teszteket, le kellene mondanod egy havi fizetésről és beszerezni azt a 100 akárhány ezer forintos célszerszámot, de tényleg.
ez mondjuk kissé futurisztikusan hangzik (én pl. biztosan nem tenném), viszont annak esetleg lehetne értelme, hogy a pH! indít egy crowdfunding projektet néhány olyan cucc beszerzésére, amivel lehetne emelni a cikkek "fényét" (pl. az emlegetett teljesítménymérő, high speed kamera, stb.). ebből egyből lejönne az is, hogy mennyire komoly az igény az olvasók részéről - azt gondolom, hogy ha valaki hosszú évek óta olvassa az oldalt ingyen, és tényleg szeretne ilyen irányú változásokat, akkor nem okozhat gondot egy papír alapú újság néhány megjelenési számának árát ilyesmire fordítani. well?
(#212) Steve1207: a fene egye meg, olyan jól elterveztem, hogy a nappali PC-be elég lesz egy A8-5500 vagy egy A8-7600, de most megint elgondolkodtam
-
shteer
titán
-
Oliverda
titán
válasz
Atom_Anti #183 üzenetére
A kártya ugyanazt tudja majd egy i7-4960X és i3 mellett is, a 750 Ti-nek pedig bármilyen konfigurációban jobb teljesítmény/fogyasztás mutatója lesz mint bármelyik másik jelenleg elérhető kártyának.
Hosszú évek óta így mérünk, és eddig senki sem problémázott ezen, de ha szerzel/csinálsz/varázsolsz nekünk egy megfelelő eszközt, akkor nagyon szívesen kimérem csak a kártya fogyasztását!
-
Oliverda
titán
válasz
Atom_Anti #176 üzenetére
Sajnos nincs x 100 ezres céleszközünk ami PCI Express sínen méri a fogyasztást, így jobb híján marad ez a módszer. A lényeg így is látszik, a vásárló pedig szintén egy komplett gépben fogja használni a kártyát, nem pedig egy szál magában egy tápra kötve.
"ráadásul értelmetlen is mert nem a GPU/watt eredményt kapjuk, hanem egy különféleképp konfigurált gépét..."
Tisztán le van írva, hogy pontosan ugyanabban a konfigurációban mérjük meg az összes kártyát, nem pedig egy "különféleképp konfigurált gépben".
-
arn
félisten
válasz
Atom_Anti #137 üzenetére
A tuningos darabok is odabsznak...[link]
Az msi meg csoda... Most ilyen van 270xbol, terhelve is 1200at porog a kartya, es kivitelezesre utoljara vmelyik topkartyan dobbentem le ennyire. A tpu tesztben terhelve is ugyanannyit mertek zajra
[link]
Osszel csereltem vasat, de rohadtul nem tetszett, hogy a kozepkategoria is 200w, ennel tobbet zabalo kartya meg nem kell. 20 nanon nagyon brutal lesz, remelem feljebb is skalazodik szepen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest