Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fclub

tag

válasz Prien #39 üzenetére

Ezt észrevettem...
    Most azzal küzdök, hogy megkapjam a facebook üzeneteket.
    Jön rendesen a gmail, instagram, de a facebooknál csak akkor látom, hogy üzenetem érkezett, ha belépek az alkalmazásba.
    Már letöltöttem a facebook lite alkalmazást, lite messengert és még egy kevésbé ismert alternatív alkalmazást is, de egyikkel sem működik, míg a céges telón és a tableten igen.
    Megnéztem minden létező beállítást, de nem sikerült rájönnöm a hiba okára. Az a tippem, hogy a telefon nincs jól optimalizálva a facebookkal, vagy valami hasonló, mivel az esetek 10%-ban megjön az értesítés, de az elég rossz arány...

Még a gyári billentyűzetnél tapasztaltam egy olyan hibát, hogy hiába állítom be, hogy mellőzze a javaslatokat, csak azért is csinálja. :)

A gyári zenelejátszónál pedig gyárilag a véletlenszerű sorrend van beállítva, ezt is hiába állítom át, nem történik változás, nem játssza le sem a mappákból, se a lejátszási listákból normál sorrendben a számokat.
    Nem nagy kaland, billentyűből és playerből is lehet letölteni ezer alternatívát, de jobban szeretem minden eszközömön a gyárilag telepített cuccokat használni, és nem letelepíteni mellé egy újabbat. Ha már ráraknak valamit, elvárható lenne, hogy működjön...
    Viszont a facebooknál hiába töltök le bármit, nem működik az értesítés, mivel mindegyikbe a "rendes" facebookon keresztül lépsz be, és valahol ott hullik el a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák