Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
fclub
tag
Ezt észrevettem...
Most azzal küzdök, hogy megkapjam a facebook üzeneteket.
Jön rendesen a gmail, instagram, de a facebooknál csak akkor látom, hogy üzenetem érkezett, ha belépek az alkalmazásba.
Már letöltöttem a facebook lite alkalmazást, lite messengert és még egy kevésbé ismert alternatív alkalmazást is, de egyikkel sem működik, míg a céges telón és a tableten igen.
Megnéztem minden létező beállítást, de nem sikerült rájönnöm a hiba okára. Az a tippem, hogy a telefon nincs jól optimalizálva a facebookkal, vagy valami hasonló, mivel az esetek 10%-ban megjön az értesítés, de az elég rossz arány...Még a gyári billentyűzetnél tapasztaltam egy olyan hibát, hogy hiába állítom be, hogy mellőzze a javaslatokat, csak azért is csinálja.
A gyári zenelejátszónál pedig gyárilag a véletlenszerű sorrend van beállítva, ezt is hiába állítom át, nem történik változás, nem játssza le sem a mappákból, se a lejátszási listákból normál sorrendben a számokat.
Nem nagy kaland, billentyűből és playerből is lehet letölteni ezer alternatívát, de jobban szeretem minden eszközömön a gyárilag telepített cuccokat használni, és nem letelepíteni mellé egy újabbat. Ha már ráraknak valamit, elvárható lenne, hogy működjön...
Viszont a facebooknál hiába töltök le bármit, nem működik az értesítés, mivel mindegyikbe a "rendes" facebookon keresztül lépsz be, és valahol ott hullik el a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Amióta a ZTE almárkája újra elérhető itthon, egyre-másra jönnek a különböző középkategóriás termékek. Az N1 lassan egy éve mutatkozott be, de pont ezért lehet ütőképes, ráadásul óriási akkut kapott.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest