- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Wow!! Ez nagyon kemény, milyen már az a kijelző, meg az gomb meg maga az egész kialakítás. Hát ez nagyon brutál!!
-
ilyen_85
senior tag
Anyám!!! Gyönyörű ez a készülék!
Nagyon eltalálták szerintem a külsejét, de tényleg, semmibe se tudnék belekötni így képek alapján. Más kérdés, hogy nem is szeretnék
Lementem háttérnek, ha már úgyse lesz ilyen telefonom soha
-
.mf
veterán
Hadd találjam ki, ilyen se lesz nálunk?
Csak a feleennyit tudó, feleennyi fícsörrel rendelkező modellek, dupla áron... -
wolruf
őstag
Japánban láttam ezeket. Iszonyatosan különlegesek az ottani telefonok (a mi szemünk számára). Szinte mind tetszett. Többek között ez is. Ez a kijelző TV-zéshez nagyon jó, bár ott legalább még támogatott is ez a funkció rendesen
Kérek szépen egy ilyet -
Morden24
nagyúr
Vééége, egy fasza kijelzővel megáldott kagyló. SOHA ne kelljen vastagabb keretet látnunk, mint ennél
És mellesleg tényleg állati igényesnek tűnik - feltételezem, a belbecs sem hagy kívánnivalót maga után.
-
Azt a rohadt.... Ez nagyon brutál... Szerintem gyönyörű... A gombok is profinak tűnnek..
-
Dé
aktív tag
azta.
nagyon eltalálták a formatervet szerintem nekem nagyon bejön.
na meg persze ez a kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest