- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
osszaki
tag
válasz
gyurkikrisz #7 üzenetére
Ha nem gondolkodunk a következő generációs technológiákon, akkor mikor már kellene, nem lesz. Ezt nevezik előrelátásnak. Függetlenül attól, hogy van e rá igény, vagy sem. Amúgy meg 3 és 4G között ég és föld a különbség. Én is azt mondtam erre, hogy marhaság, míg nem láttam saját szememmel. Nálam 3G-s készülék, unokatestvéremnél meg 4G-s. Városon kívül nálam ez a jövögetett az adat, 4G-n meg hasított. (Ugyan azon hálózatot/szolgáltatót használva.)
/Az mondjuk tény, hogy 4G-t továbbra se használnék játékra, de ez megint más kérdés./
Sztem aki figyelemmel követi a technológiai fejlődést, az tudja mi az a 4G. Akit a 3G se érdekelt, meg úgy egyáltalán a mobilnet, azt ezután se nagyon fogja. Aki meg ezen a portálon rendszeres látogató, az meg tuti tud a 4G-ről és, hogy miért lett alkalmazva, nekik (is) szól a cikk.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #12 üzenetére
Ja, álljanak le minden fejlesztéssel, amíg a 2E-es feature phone is csúcs SOC-ot nem kap.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
gyurkikrisz #12 üzenetére
Japán. Tudod mennyivel előrébb tartanak? Olyan cuccokat gyártanak belpiacra hogy el sem tudjuk képzelni... náluk szerintem a 4G már elég elterjedt lehet, valszeg már tűkön ülve várják hogy nézhessék a 4k-t a metrón.
-
autox3c
tag
válasz
gyurkikrisz #7 üzenetére
Olvastad a cikket? Ezt 2020-ra tervezik, ami 7 év múlva lesz. Milyen telefonod volt 7 éve, ebbe gondolj bele, és hogy hol tart a mostani technológia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BMW topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged