- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Én ált. inkább le se ülők, 10-15 perc haza az út...mert aztán jön a szöveg, hogy öreg vagyok stb... ezzel nincs is gond...csak amikor nekem műtve volt a könyököm akkor majd be**rtam ha hozzá értek.....és általában le akartam ülni, ne legyen semmi gond.... de közbe látták ott a gipsz a vállamig... később a könyök tartó... le se sz*rták.
volt ez lábbal is....
Igaz, ha fáradt vagyok azaz 3-4-ig bent vagyok teszem azt 0. órától és esetleg a könyököm még fáj(mert nem jött teljesen helyre)... biztos leülők és nem fog érdekelni ki mit gondol, mit mond.
De, ha nem átadom a helyet.De, volt olyan láttam sok az öreg felszálló, mondtam csak tessék leülni szépen, erre válasz nem kell..
utána áll felettem és elkezd anyázni, te hülye gyerek miért nem adod át a helyet nekem?!....
WTF!? na mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged