- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Hát ez a tipp nem jött be, már a maffiát is elérte a válság...
Holland döntő meg még nagyobb tévedésnek bizonyult, nagyot csalódtam bennük (őket is szeretem de csak a németek után)
Német drukker vagyok (alapban nem vagyok rajongó típus, szóval nálam a "jó lenne ha nyernétek szint" a maximum) és szerintem döntő után én fogok örülniDe persze az is lehet hogy tévedek...
Angol olaszon inkább angolt érzem egy fokkal erősebbnek, de ki tudja. Portugál spanyol jó kérdés... Németek meg remélem mindenkit tarolnak -
X3B6O0X
aktív tag
Az ukrán maffia kezében van az egész, így Ukrajna nyer
Szerintem Spanyol-Holland döntő lesz. Hogy ki nyer, azt már meg se merem tippelni... -
Иван
őstag
Angoloknak drukkolok, de a bajnokságukkal fordítottan arányos a válogatottjuk teljesítménye. Lengyeleknek is drukkolok, mert kis csapat, meg mert barátok. Orosz győzelemnek azért örülnék, mert hát orosz.
Igazából bárki nyerheti felőle, csak az olaszok essenek ki minél hamarabb. Franciák egy fokkal jobbak, de őket meg illik utálni, ha nem francia vagy.
SZERK:
Am hagyományosan német drukker voltam, de aztán az anglomániámmal áttértem az angolokra. Hollandok is szimpik még. -
danih
veterán
Németek... ö vagyis az a multikulti csapat a német mezben
-
Domxc
senior tag
Németország. Kicsit egyértelmű, szvsz. A felkészülési meccseket sorra megnyerték, csomó fiatal játékos (mint pl.: Schurrle, Müller, Özil, Götze), jó szövetségi kapitány. A Spanyolok inkább az olimpiára fognak startolni, plusz Villa sérült, Torres meg gólképtelen, több jó csatáruk meg Pedro-n kívül nagyon nincs, tehát ez itt bukta.
A Hollandok, pedig nálam sose volt egy nyerő gárda.A magán tippversenyünkön is rájük tettem, remélem bejön.
Ps.: Megjegyezném nem vagyok Német fan, sőt többnyire utálom azt a focit amit játszanak, de érzem, hogy a Spanyolok az idén meg fognak törni.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
callmeakos #10 üzenetére
-
Nordic
Közösségépítő
Germany...
de most nem tipp mix-ezek...Két éve a vb-n folyamatosan ellenük fogadtam, mindig nyertek, mikor meg rájuk, kikaptak. Rohadt szemetek
!
-
Szerintem az nyeri akit nem fizetnek le
-
darál0w
Jómunkásember
essssszpánnnnnyááááá
-
Löncsi
őstag
Sztem a Magyarok, mégis kinek szurkolnék ha nem a jó öreg Nemzetünknek ?
Oh, wait...
-
callmeakos
veterán
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest