Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
Plazmacucci #14 üzenetére
Elkényelmesedtünk,nem csak a fiatalok.Pár hónapja elővettem a codename 47-et gondoltam végig szaladok rajta.Talán jó 10 éve nem játszottam vele.És már sajnos abszolút nem volt annyira szórakoztató,így be sem fejeztem.Pedíg jócskán ottvoltam mikor megjelent.De valahogy már nem adja annyira.
Ettől függetlenűl egy jó játék ,de inkább már csak a vitrinben.
Viszont a Silent assassin nagy kedvenc mai napíg
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Hori Racing Wheel Overdrive
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest