- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacok
őstag
válasz Psychopeti #7 üzenetére
"Nah ez érdekes lesz"
Inkább drága.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
jUUh
addikt
Ezen de jó lesz klessrojálozni...
Samsung Galaxy S23+
-
nordo
tag
Szerintem ezen a képen egy vr szemüveg van a csávó kezében.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz holozis_HUN #28 üzenetére
Hosszútávon biztosan nem lesz az.
De én kiváncsi vagyok, 2005-ben vettem az n-gage-met, azóta várok hasonlóra. Igaz az sajnos hw-ben elvolt maradva ez is lett a végzete igazából, meg hogy nem volt semmilyen drm, se appstore.[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
Hát nem tudom. Szvsz nem vennék egy ilyet drágán + fizetni egy exkluzív játékért, vagy iapot.
Meg miért érné meg bárkinek, hogy csak erre csinál játékot? Mintha kiadnák összes telóra, több bevétel.
Nintendo esetén még érteném, ha lenne nintendo teló. Nekik vannak saját játékaik. Razernek nincs.
Nem hiszem, hogy sikeres lesz.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
prolad
addikt
Azért hoztam fel az a11, mert most talán az a legerősebb a piacon. Amúgy android gondolom megoldható lenne rá, ugyanúgy arm alapú. Ha mrg tudják oldani a tegra fogyasztását és a hőtermelést, akkor persze, jöjjön azzal. De gondolom nem véletlen nem pakolják egyetlen telefonba sem.
-
aelod
veterán
válasz holozis_HUN #24 üzenetére
Igen de hogyha írnak csak specifikusan erre a vasra gémeket akkor már nem felesleges. Mint ahogy tették a shield-el is.
Én beérem a mérges madarakkal vagy a chrome offline T-Rex ugrálással is ha nincs net.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Juhaszatti
addikt
válasz holozis_HUN #24 üzenetére
Ennek a vonzereje az exkluzív címekben lehet. Esetleg valami játékra ergonomikusabb kialakításban.
-
holozis_HUN
veterán
50k-s redmi note 4-en kb minden elmegy majdnem maxon lagg nélkül
Vesz az ember egy Mi5-öt aztán az snapi 820, mindenre elég... És 80k körül kaphato már. Felesleges.
De ott a Galaxy S7 game moddal, és az sem olyan drága. Olcsón még kontrollert is lehet venni hozzájuk.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
prolad
addikt
Mi mást rakhatnábak bele? Tegrát nem hiszem, hogy bevállalják, kirin, exynos nem valószínű, mediatek remélhetőleg nem lesz (volt acer gamertelefon x20szal, mrgjelenés óta nem hallottam róla). Legjobban most akkor járnának, ha szereznének az appletől pár raklap a11et, de ennek megint csak 0 az esélye.
-
prolad
addikt
Még akár életképes is lehet, ha switchez hasonlóan (felcsatolható kontroller és dokkolhatóság), adnak hozzá egy shieldhez hasonló funkcionalitást, meg a telefonrésze is használható lesz (tud a razer ha akar, laptopjaik elég jók, meg ugye náluk van a nextbit). 6 hüvelyk, 120hzes panel, 835, 6giga ram, nwgy akksi (esetleg hátulra modulárisan felpattintható akupakk), azért ma már nem lehetetlen feladat ilyet csinálni.
-
sharp4
őstag
N-gage, régi szép idők
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
ADAM1337
nagyúr
Kíváncsi leszek.
Remélem nem totál zárt és egyedi hw lesz alatta, bár valószínű.
Az N-gage és Xperia play után ez se hiszem, hogy nagyon áttörést tud elhozni. (Előveszem az n-gaget nosztalgiázni ennek a hírnek az olvasása után.) -
forgonati
őstag
Nebassz, gamer telefon... Nagyon kell a népnek. Frankón eladnak majd vagy 50 darabot belőle. Bár amennyi marha van, biztos fogják keresni, csakúgy mint a minap a PH-n tesztelt gamer routert. Na az is must have.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
törölt tag
Mecha Cherry MX black gomb, RGB led lesz?
-
csongi
veterán
Oregszem.
Azert remelem egy gamer bidet meg latni fogok a piacon, valamelyik uzletben.
Akkor mar tudni fogom, mennyi ideje marad hatra az emebrisegnek.
Az biztos, aki ilyenen posztolja az eredmenyeit, biztosan 20%ot javul a statja.
Pedig ha tudnak kezelni a Ph-ot, sokkal nagyobb is lehetne. -
atike
nagyúr
Esélyes, hogy nem épp kávamentes - "ormótlan", nem aktuális top hardverrel, kis Android verzió lemaradással szerelt "csoda" lesz - ellenben jó drága. De ne legyen igazam.
Már ha telefon lesz egyáltalán...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuk egy Dex/Continuum szeru megoldast el tudok kepzelni, ezzel lehetne mondjuk felig asztali konzol/multimedias eszkoz a keszulek.
Live-Die-Respawn
-
Psychopeti
senior tag
Nah ez érdekes lesz
Lesznek a kávák körül ledek hogy gamer legyen ez is?
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
aelod
veterán
Igen, ezen a kettőn gondolkodtam a cikk olvasása közben. Vagy akár az is lehet, hogy a "vidd a gamer élményt" a nappaliba módosul a "vidd a gamer élményt a budiba" szlogenre. Vagy élből nem lesz benne akku és hálózati áramforrásról megy majd
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Zold-fekete lesz vajon?
Nyilvan erdekel, kivancsian varom mit mutatnak be.
Live-Die-Respawn
-
Kasya
nagyúr
Kivancsi leszek mit mutatnak. Shield melle meg egy masik exkluzivitast "garantalo" megoldas szvsz. folosleges energiapocsekolas minden szempontbol. Csak a jatek miatt a Shield tablet sem olyan vonzo a kinalotot tekintve.
Telefont tekintve gyanakkor a Samsung Game launcher + Game tuner kombot se konnyu tulszarnyalni. Ugye ott meg a macrozast es az automata farmolast is kivalon megoldottak. A kulonbozo grafikai/hw beallitasokat nem is emlitve.
-
7Heads Drago
veterán
Na ez se 2 forint lesz.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Path of Exile 2
- Bittorrent topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest