Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rii

nagyúr

válasz fi:zi'k #42 üzenetére

mert - az én meglátásom szerint - az apple (OSX) az egyelten, aki igazán versenyhezetbe kényszerítheti a microsoft-ot (windows-t). Ezért nem jön ki hivatalosan az OSX PC-re, mert -szerintem- olyan erővel bír, hogy egyesek azért MAC-et vesznek, hogy OSX-te használhassanak.

nem vagyok oda, nem nyáladzok az apple design-ért, de részemről elsimerésem - és sok PC gyártó részéről is, amikor sorra az epöl-koppintások csak jönnek-és jönnek. Nekem az apple túl letisztult, megfelelő környezetben mutat igazán jól, megfelelő környezet alatt tér, és szintén nagyon letisztul bútorokat kell érteni.

továbbá szerintem az OSX a viszonylag régi design-jával simán felveszi a harcot a win7 mostani kinézetével, pedig az osx nem most jött ki.

ahogy én látom, az apple egy emberen áll vagy bukik, Steve Jobs-on. És nem tudom mi lesz, ha nélküle kell a piacot megtartani, vagy még tért is nyerni. a környezetemben levő apple fan-oknak is ez az aggájuk a jövőre nézve, ezért részemről a "drukk"

mindez személyes vélemény, mely abból fakad, hogy láttam megpustulni az OS2 Warp-ot, látom és sajnálom a Linux gyengéjét, és végre egy OS, ami win-alterníatíva.

#57) fi:zi'k: láttam-láttam (-: csak soká tartott .... remélem nem kapok agyonverést érte, de én így látom. 2 és fél éve használok melóhelyen OSX-et, meg apple-t, és annyira megszerettem, megtetszett, kifinomult, felhasználóbarát, ésatöbbi ésatöbbi, hogy nem kevés szenvedés árán feltuszkoltam a pc-mre a 10.5.8-at a 10.5.2 után.

[ Szerkesztve ]

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

Új hozzászólás Aktív témák