Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Valaki tudna segíteni a beállításában?A gép zölden villog,wifi is világít,de nem tudok az internetre kapcsolódni.Djuice feltöltős net van hozzá,hogy kell beállítani az internet profilt?

-
ezmivolt
tag
Úgy látszik minden hétre jut egy ujabb versenyző! Márc. 12-től lehet a Vodafonnnál kapni egy videomegosztót, ami minden Huawei gyártmányú sticket elfogad, bár gondolom nem kártyafüggetlen és csak a Vodásokat támogatja. De ez nem is tragédia, mert a versenytársak jócskán lemaradtak. Két új csomagot is bevezetett ugyanaznap a cég, 2 és 8 GB adatkorlátosat, 3 és 6 ezerért, de első évben fél ill. egyezer ft kedvezményt ad az új szerződőknek. (Az egy év letelte után szabadon módosítható a csomag bármely irányba, addig csak felfelé.) De! A lényeg a korlát túllépése esetén végre felemelték, és 128/128 lett a sebesség, ami pl. Voip telefonáláshoz is elegendő lehet, és ezért természetesen nem számolnak díjat.
-
ezmivolt
tag
Újabb versenyzőt találtam a zsebben hordozható kategóriában: Edimax 6210N. Picit vastagabb az Elsőnél, de árban harmada, akku kapacitása 90 perc, az Elsőnek 4 óra...
-
ezmivolt
tag
Nekem a nyaralómba egy 3G-s router is megfelelne (idei eszemmel) 17 ezertől már kaphatóak, az USB-s sticket is, meg a hagyományos madzagos netet is rá lehet csatlakoztatni, és szivargyújtóról is működnek. Ha valaki nagyon akarja, gondolom aksival is meg tudja hajtani, bár valószínű, ekkor már a télikabát zsebében sem férne el a hotspot...
-
ezmivolt
tag
A fentieket még kiegésziteném azzal, hogy a Pannonnál is érdeklődtem, de csak annyit tudtak - hosszas nyomozás után - hogy a központi szervízbe viszik, de aksit ők sem árulnak! Lehet hogy ők is a HRP Hungary Kft-n keresztül forgalmazzák?. Korábban volt már egy készülékkel hasonló gondom, akkor is elutasítóak voltak. Szóval bárki bármit vesz, nézze meg ki "garantálja" a garanciát! Találtam a neten egy debreceni webáruházat, 11 ezer a szállitással, de ha az is csak 6 hó+2 hetet bír.... alszom rá kicsit.
Attól tartok, csak olyan márkákat szabad venni, amelyeknek rendes képviselete van az országban! -
ezmivolt
tag
Az aksi a 6 hónapos gari után még 2 hétig birta a 4 órás üzemet, majd hirtelen a felére esett. A szerviz semmilyen alkatrészt nem tart! Most a kereskedő alkudozik velük, de sok remény nincs...
-
Teszla_
senior tag
Kicsit későn olvastam a tesztet, de azért leírom a véleményem.
Nekem is külön kártyán van a mobilnet előfizetésem, így elvileg hasznos lehetne a kütyü. Viszont ennyi pénzből inkább veszek egy hsdpa-s telefont, ami méretben kb ott van, mint ez, ha pedig am-oled kijelzőset veszek, akkor az is bőven hozza a 4 órás üzemidőt hsdpa sebességgel, ha nem többet. Ha meg kisebb oldalakat nézek meg, akkor gprs-t használok, azzal akár 8 órát is elmegy a teló nálam.
Igaz, így nem tudom megosztani a netet, de nem is kell senkivel. Szerintem ezt nagyon kevesen használják ki itthon. Bár nem tudom.
Nekem nincs rá szükségem, főleg nem ennyiért. -
blero25
csendes tag
Hy All!
Nekem van egy ilyen kütyüm ha valakit érdekel. Teljesen új és gari is van rá.
A többit e-mailba.
50HUF
blero2510@yahoo.com -
JanFe
aktív tag
Jol jonne egy ilyen
-
Zsolto
őstag
Lehet, de a "wifis mobilból wifis routert" megoldás eléggé fából vaskarika, például az én esetemben.
Nekem a nyaralóban lenne jó ez a cucc, megosztani a család három laptopja között a netet.
Ha a Joikuval csinálnám, akkor1. nekem Symbianos telefonomnak kéne lennem, amit nem szeretnék -- volt, jó volt, de nekem (ha már okoseló), a WinMo jobban bejön, maradok annál.
2. az én telómban állandóan be kéne kapcsolva legyen a wifi és futnia kéne a Joikunak ahhoz, hogy a családnak legyen internet-elérése. Mi van, ha elmegyek otthonról?
3. pár óránként tölthetném a telóm akkuját, ami bosszantó lenne.Ja, hogy vegyek csak erre egy E51-et, és használjak olyan mobilt, amilyet akarok? Azért fogadjunk, hogy ha élesben kipróbálnánk, ez a kütyü jobban muzsikálna, mint egy erre a célra üzembe állított E51. Tuti nagyobb a hatósugara, stabilabb, mittomén.
Szóval azt gondolom, hogy ezt erre találták ki, és erre a célra én inkább ezt használnám. Az más kérdés, hogy a jelek szerint egyelőre elég drága, ez valóban visszaveti a vásárlási kedvemet. De ki tudja, jövő nyárig még eshet is az ára.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Update: én voltam béna, át lehet írni a titkosítási jelszót. Elnézést a tévedésért.
-
ClioRS
őstag
"ClioRS:
Azt én se fogom fel, hogy miért keversz ide egy wifis telefont
Megértetted, hogy ez a készülék mire való?"Pontosan arra, amit egy wifis telefon és egy JoikuSpot is nyújtani tud

Nem azt mondom, hogy szar, azt mondom, hogy drága, és ennyi pénzért már vannak (számomra) ésszerűbb megoldások.
c p: Köszönöm, látom te érted miről karattyolok

-
c p
tag
-
Zsolto
őstag
Hát, megnéztem a Pannonnál, de nekem nem tűnik kedvezőnek. 39k és még vehetsz hozzá előfizetést is hűséggel

Pedig a cucc és az egész koncepció királyság.
ClioRS:
Azt én se fogom fel, hogy miért keversz ide egy wifis telefont
Megértetted, hogy ez a készülék mire való? -
leroyclub
senior tag
Szerintem nagyon jo cucc. Ha esne az ára akkor tuti vennék egyet.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Komolyan használt mobiltelefonokhoz kell hasonlítgatni egy WiFi routert? Nyilván céleszközről van szó és mint ilyen, kicsit drága, de nekem tökéletesen kielégíti az igényeimet, amiket egy E51 nem tudna. Drágának meg csak annyira drága, amennyire az összes HSPA-modem az, a Pannon azért jóval kedvezőbb áron kínálja.
-
ClioRS
őstag
Annyit fűzök hozzá, hogy használtan egy e51 20-25 körül van. És azzal több dolgot is lehet csinálni

Vagy akár E65
-
sekli
addikt
Ha valaki mobilabbat akar, akkor wifis okostelefon jobb, és olcsóbb.
Ha valakinek neem fontos, hogy ennyire mobil legyen, akkor mondjuk egy WL-500gP az előfizetéshez adott modemmel jobb, és olcsóbb.A tesztalany a két alternatyva között van, de mindkettőnél jóval drágább.
-
Bandus99
őstag
Otthoni vezetekes nem mondhato fel, egyreszt mert nem mindig vagyok otthon, mikor a csalad es Ok is neteznek. Raadasul ugye ha erre akaszkodna ra otthon 2-3 vegpont naponta, tuti pillanatok alatt kimeritenem a normal hasznalat kereteit es meg torrentrol nem is beszeltem.
Ha mar 5k nal tartunk akkor ott van a pannonnal 5500ert "korlatlan" net.Persze ez mar egy masik topik temaja, azt szerettem volna kihozni ebbol, hogy arra is hasznalhato, ha a meglevo mobil szolgaltatonal nincs kedvezo tarifa mobilnetre, akkor ezzel megoldhato ugy, hogy nem kell kartyat cserelgetni es mindig lehet telefonalni.
-
Zsolto
őstag
Végülis jó gondolod, de lehet, hogy a T-nél is van valami tágasabb netcsomag, 4-5k körül, és akkor egyelőre jobban megéri arra előfizetni, mint egyszeri beruházással megvenni egy ma még valóban drága kütyüt. Viszont ha azt mondod, hogy a lakásodban felmondod az eddigi vezetékes netet, ezzel spórolsz mondjuk havi 5-6k-t, plusz így meg van oldva az ingyen elérésed bárhol, ahol jársz, akár családostul is, akkor már pár hónap alatt behozatja az árát.
Sajnos úgy látom, az USB-s HSDPA-modemek ára sem esik igazán, hiába kaphatók már egy-két éve. Ezért szerintem ezt a kütyüt sem fogják "utánad dobni" -- a pannonnál valami brutál drága díjcsomaggal és hűségnyilatkozattal is 39k az ára...

-
Bandus99
őstag
Lehet rosszul gondolkodom, ezert is irok ide.
Ahol latom meg ennek az eszkoznek a hasznalhatosagat:
Nekem t-mobilos elofizetesem van. Ha ehhez szeretnek netet venni, hogy menet kozben legyen a telefonon, akkor az 2.000 ft havonta 500MBHa veszek egy internetezeshez hasznalatos kartyat pl vodafonnal akkor ott ha jol nezem havi 3000ft ert 4GBot kapot. Ezt bele ebbe a kutyube es hasznalhatom.
Persze 2 kutyut kell magamnal hordani es pillanatnyilag tul draga az eszkoz ehhez, de idovel biztosan csokken az ara es a merete is.Vagy nagyon el vagyok tevedve?
-
Zsolto
őstag
Oké, ebben igazad van. És persze én sem izgatom magam azon, hogy "csak úgy" feltöri valaki a wifimet, szóval egyszerűbb lenne egy 5 számjegyű kódot beírni, ha új eszközt akarok csatlakoztatni, de mégis belénk verték ezt a "biztonságmániát" a millió bites titkosítással meg a többi huncutsággal.
-
Zsolto
őstag
De miért nem elég neked a MAC-szűrés bekapcsolása és az SSID kikapcsolása?
Barett 50cal:
Nem ugyanaz, mert ez a cucc WiFi access pointként működik, tehát netet ad max. 5 db wifis eszköznek.
A sima modemként használt E75-öt egy darab laptoppal tudod nethozzáférésre használni.Nekem amúgy baromira bejön ez a cucc, hétvégi házba pont királyság, ahol a család 2-3 laptopján egyszerűen meg lehet osztani a netet, ha ott vagyunk. Így nem kell állandó net-előfizetés a nyaralóba, mint eddig.
-
Barett 50cal
senior tag
most lehet hülyének neveztek
,de ezmost nem olyan mintha egy E75öt vagy N97est használsz PCsuiteon keresztül modemként?:S... -
plus44
veterán
-
plus44
veterán
Minden tuti, de hogy saját kód megadására nincs lehetőség?
Ez milyen dolog már? -
c p
tag
A hétvégén pont kellett egy mobil hotspot (remek kábeles netszolgáltató alapból tiltja a VPN-t) - az S60-as telefonokon futó joikuspot programmal 2 perc alatt csináltam a nokiaE66-omból wifihotspot-ot úgy, h. megoszottam a pannonos mobilinternetemet, majd a telefonohoz, mint egy routerhez tudott csatlakozni a notebook-om
pénteken még 5 EUR-ért vettem, akkor v.mi akció volt - de ahogy látom most is csak 9 EUR (és lehet fizetni PayPal-al)
joikuspot premiumpersze talán nem célszerű mindig telefonból csinálni a hotspot-ot, meg hamarabb le is merül a telefon valszeg, mint a MiFi, amin nincs kijelző, meg a MiFi wifi-je lehet, h. erősebb, stb. - de az a cca. 60K HUF azért akkor is erős túlzásnak tűnik
-
aram01
nagyúr
nekem tetszik,lehet veszek is
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A Google sajtózárlatot rendelt el a Droidra, mivel Android 2.0 fut rajta, ami még nincs kint és nem is lehet kint. A Motorola tehát adna, a Google nem pedig nem hagyja. Az még szerencsére belefért, hogy a rádióműsorban beszéljünk róla (bár azt nem a Motorolától kaptuk végül, a fent taglalt okok miatt), az viszont nem férne bele, hogy tesztet írjunk róla. A Droid bekapcsolás nélkül pedig szintén nem érne meg egy cikket.
-
RandomGosu
senior tag
szerintem mire kiforrott lesz a technológiá addig kb akkora lesz mint a usb stick, vagy kisebb.
-
Straw
senior tag
OFF: Egy kérdés, Bocha mikor lesz MOTO Droid teszt? Ha már a térerőben beszéltetek róla.
-
atike
nagyúr
Van mobilnetünk otthon, tök jó lenne egy ilyen cucc. De ennyi pénzért? Hihetetlen, hogy van aki megveszi.
-
hemaka
nagyúr
Azért elég pofátlanul áraztak.

-
plömplöm
őstag
-
qfm
őstag
Nem ártana

Múltkor voltam egyik város vonat állomásán.. Egy digitális kijelző nem volt, a koszos aluljáróba lógott pár tábla hogy mi indul, mintha pár rendszámtábla lett volna felakasztva, mellette meg az általános iskola első osztályából ismert műanyag gyakorló óra szerűség volt beállítva közelítőleg arra az időpontra amikor a vonat indult. De az állomásnak 3 hotspota volt.. Azért fontossági sorrend adta

-
qfm
őstag
Én remélem hogy elterjed, a bonyolult jelszó ismeretébe legalább mindenhol lenne net

-
Taybore
aktív tag
"bekapcsolhatunk titkosítást (WEP vagy WPA), igaz, a jelszót nem mi határozzuk meg, az minden esetben 12345 lesz" ez (nem is) vicces!
Az ötlet jó, de ilyen áron nem hinném, hogy tömegek vennék. -
kokyt
senior tag
Nagyon jó kütyü, alapvetően az ára sem vészes, de a megváltoztathatatlan gyári jelszó dolgon sírva röhögtem
Kíváncsi vagyok melyik fog jobban elterjedni, ez, vagy a telefonba épített router.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de ezmost nem olyan mintha egy E75öt vagy N97est használsz PCsuiteon keresztül modemként?:S...
Ez milyen dolog már?