- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Nekem a kínai üzletfeleimmel (itthon) nincs gond, nem alkudoznak, és nem kezdenek el mindenbe belekötni.
Mielőtt hiszti lenne, nem ellentmondásként, inkább csak érdekességként írom.
A másolásról, hazugságról, lopásról velük kapcsolatban én sem tudok jót mondani.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz Essentials #29 üzenetére
Ők viszont a tisztelet, és elismerés jeleként tekintenek erre a jelenségre.
Ez az egyik leghülyébb duma.
Ha van egy vállalkozásod amit simán ellopnak, igen, ez lopás, akkor lehet kicsit másként gondolnád.
Nem akarom tovább ragozni, de vannak csoportok ahol a "paraszttól" lopni nem bűn, sőt megszúrni sem. A megélhetési bűnözés sem az a rendőrök szerint ha éppen nem akarnak nyomozni a mobiltelefon vagy bringalopás miatt. A terrorista is csak a dicsőségért kezd el ismeretleneket gyilkolni, ez is érthető, mert szerinte ez nem bűn az ő közegében. Aztán kicsit magasabb szinten látható, hogy a közvagyont eltenni sem az, ha éppen ő teszi el.
Attól hogy egy bűnt máshogy nevezünk el, még az, tudják ők is csak adják a hülyét.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
A gyártó által megállapított 34 órányi zenehallgatás szinte álomszerű, közel 6 órányi füleses zenehallgatással számolni még kikapcsolt zajszűrés és alacsonyra vett hangerő mellett sem túl reális, viszont ha kikapcsoljuk a zajszűrést, akkor tény, hogy bőven 4 óra fölé lehet menni zenehallgatással a valóságban is.
Én ezt nem értem, hogy a francba lehet ,ekkora hazugságért miért nem gyújtják rá céget.
Ha eladok egy filléres (4500 ft-os) terméket, azt az igényes magyar vásárló minden lényegtelen tulajdonságát (sosem látott hátoldal) nagyítóval vizsgálja át, és ha bármibe bele tud kötni akkor megteszi.Sőt ha nem tud akkor is. Ez ... meg a töredékét tudja az ígértnek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Yettel topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest