- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Én általában új verzióra frissítés párti vagyok. Nyugodtan frissíthetsz a 8.0 RC3 verzióra. De gyakorlatban alig használtam még, ezért igazából fogalmam sincs, hogy stabil-e. Szerintem ez is eléggé stabil. Én csak a fordítás tesztelése miatt telepítettem fel.
Olyan nagyon sok átalakulás nincs benne, szóval nem sokkal kockázatosabb mint az eddigiek. Én ajánlom, igen hogy felrakd. Van benne új eszköztár gomb készlet például.
A magyar fordítás még nincs benne a 8.0 RC3 telepítőben, ezért az az általam megadott linkről külön szedd le, és így rakd fel:
1. A hungarian.zip-ben lévő hungarian.xml-t másold be ide (írd felül): C:\Program Files\Notepad++\localization
2. Notepad++-ban Beállítások -> Általános -> Program megjelenésének nyelve: itt válaszd ki a Magyart újra. Frissítődik a GUI.
3. Notepad++-t zárd be, és indítsd újra (néhány string csak ilyenkor frissítődik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest