- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
Nekem sokat segitett választásban ez a teszt,mégegyszer köszi

Én is gondolkodtam hogy irok egy tesztet a Nem régen beszerzett Clevo-ról,de aztán rájottem felesleges,bár én most pár nap alatt megnyuztam rendesen ,mindenesetre van pár dolog amit megjegyeznék és valószinüleg mindegyik Clevora érvényes.
A gépekhez adnak 2 dvd-t , az egyik a win7 a másik értelemszerűen w8,w10 ezekről érdemes szépen sorban mindent feltelepiteni.Ha nem kaptál a clevo,sager stb oldalon le tudod tölteni mindet.
Ventillátor hang
ha nem tetszik hogy a gép szabályozza FN+ESC gomb és máris felugrik a control center program,illetve megjelenik alul a tálcán ahol be tudod állitani ugy ahogy szeretnéd,és lőn csend.
Billenytyüzet háttérvilágitás
szintén FN+ / jel itt ki lehet kapcsolni és változtatni a szineket,elosztást stb
Vásárlási tanács
Ha elijesztett esetleg a CEG oldalán látható CLEVO P177SM-A ,CLEVO P157SM-A tapipad kinézete illetve ugyanezen gagyi minta a bekapcsológombon,ne add fel,hála égnek,jelenleg nem világitó (viszont nagyon jó) tapipadja van és a bekapcsoló gomb is a hivatalos logo-s lett.Ezt csak azért irom mert mások is sokkot kaptak töle,és szerintem is gagyi kinézete vol,én mikor rendeltem végig azon stresszeltem hogy legalább kikapcsolható legyen...hála égnek már nem ilyen,viszont nincs ujlenyomat olvasó már és mátol eltünt az energia takarékos i7-cpu is a választható opciókbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Adobe Lightroom topic
- Óra topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Philips LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest