- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Én egy Acer Emachines E 520-ast vettem januárban, egy giga RAM, M575-ös cerka.
Ócó vót, na..Később megkérdeztem az Acer szervizt e-mailben, milyen kétmagos procikat támogat a masina. Azt írták, nem lehet procit cserélni, csak alaplappal együtt, úgy meg többe kerül, mint amennyiért a gépet vettem. Nem hittem nekik, itt a hardveraprón vettem egy kétmagos T3200-at, tökéletesen megy vele. Még egy giga ramot is vettem bele, így szépen futtatja a Vista SP2-t.
Azért egy valamit nem értek, és nem kötekedni akarok, hanem inkább kíváncsi vagyok.
Szóval írjátok, hogy pl. 3 Gb ram bővítve 4 Gb-ra...
Láttam egy-két asztali gépet, és notit. Véleményem szerint egy átlagos laptopra, ha valaki xp-t használ, és irodai dolgokra, amire egy alap laptop való...Bőségesen elegendő 1 Gb ram.
Az első gépemben, amire 2001-ben xp-t tettem 256MB ram volt. Mégis ment szépen. Én a Vista, illetve a közelgő W7 miatt bővítettem 2GB-ra, úgy érzem, elég.
Xp-t használtam 256, 512, 1024, 2048 MB rammal. 1 giga felett már nem éreztem gyorsulást.
Asztali gépemben is 2 GB ram van (adataimnál), és a legújabb játékokat futtatom akadás nélkül, persze nem max felbontáson, azt a VGA sem bírná.
Szóval mi az előnye egy laptopban a 4, vagy több giga ramnak..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest