Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Nem tudom feltűnt-e, hogy nem az apple a hate tárgya, hanem az apple által eszközölt kényszermegoldás. A vita is arról szólt, hogy ez a nocsás megoldás egy fantasztikus ficsör vagy egy evoluciós baki-e. Ha az andoridos majmolás is elindul az pont annyira béna megoldás lesz, és pont annyi fogják utálni azt, mint ezt. Egyébként a cikk is nocsról szól, illetve annak a terjedéséről, csak aztán elindult a háború, aminek szerintem az oka az volt, hogy páran megpróbálták megmagyarázni, hogy miért is zseniális megoldás ez.
-
Reinhardt
őstag
Én azonban annak vagyok a híve ,hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét ! Egy kis egészséges vita az nem gond de a toxic hate az már nálam nem fér bele.
Szoval az igazsag bajnoka vagy.
Na akkor nezuk at jobban a hosszu hozzaszolasod.
Egyertelmu, hogy nem tartod tiszteletben a cikkiro velemenyet, es az itt forumozok 80-90%-anak velemenyet se. Akik szerinted csak nyomjak a szokasos toxicot.
Ezutan elengedsz egy gyonyoru toxic hate dumat a Samsungrol, amit ugyan probalsz kicsit arnyalni azzal, hogy az elejen bejelented, hogy Samsung S8 vagy S9 is gyönyörű. Amit aztan rogton kicsit savazol is (Mindazonáltal az egyik legunalmasabb update az S9 lett mostanság.). Ez az iPhone 6-8 fenyeben meg szebb (elnezest a hater tixicert).A velemenyedet tiszteletben tartom: nekem tetszik a Notch mert szerintem ettől totál egyedi és más a készülék mint az összes többi mai teló.
Az alszentsegedet viszont mar nem.
Sajat magad legnagyobb ellensege vagy.(#490) Somatom: legkozelebb odarakom a szarkazmus szmajlit
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest