Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Mi szokott lenni a baj a Geil + AMD párosítással? Nekem is ilyen kombóm van (Black Dragon)
-
Nordic
Közösségépítő
Pont hogy nézegettem a speckókat a lapoknak, és hát nekem úgy tűnt, hogy Asrock-éknál a Fatalitys lap gyengébb, mint amit én néztem. Asusból a Crosshair formula sajnos aranyár, a Sabertooth szerintem parasztvakítás, annyit nem ér, az M5A99X EVO laphoz meg kevesebb kieg jár, mint az Asrock-hoz, de tény hogy olcsóbb. Most kísérletezek, aztán majd kiderül bejön-e. Ha más nem valaki jó áron kap majd egy ilyen lapot a hardveraprón
(#22) darál0w: pszichológia. Jobban érzem magam tőle
-
Sandrew
őstag
Nekem csak beszólt az XDL házam:
(ott már kikalapáltam. a táp is kiszakadt meg a dvd író is meghalt...)
-
banhammer
veterán
Én kis koromban komp akartam lenni, de nem sikerült.
Néha rám néznek a munkatársaim és azt mondják, Béla nem komplett. -
albert8
veterán
Hát hajrá, de azt a lapot én meggondolnám
-
F34R
nagyúr
én a régi gépem tetejét bezúztam csak szimplán mert valami felhúzott az egeret nekivágtam az asztalnak izomból úgyhogy az lcd is majdnem betört , 3-dik bill megy tönkre, jah még szoktam ütni a falat kézvérzésig , suliba is volt iylen utánna nem gyöztem gyújtóval égetni mert nem ált el a vérzés
egyszer anyámra rászált a testvére és kevés tartotta hogy ne szaladjak ki a garázsba a fejszéért
.
őrűlt gépfejlesztés , ha pénz engedi akkor ki az aki nem elvetemült néha nekem is habzik a szám mikor az ebay-t lesegetem.
-
Nordic
Közösségépítő
Tény, hogy az ismeretségi körömben senki nincs aki ennyire elvetemülten fejlesszen a gépén. Az is biztos, hogy akkor lennék tényleg őrült , ha valóban szétvertem volna a gépet kalapáccsal, ahogy az előző bejegyzésemben említettem, és írok róla egy bejegyzést telefonról, majd veszek egy konzolt, amit megint csak szétvernék 1 hét után, mert nem tudom buherálni, mint a pc-t, majd végül a telefont lehúznám a wc-n, és remeteként élnék tovább a szomszéd hátsókertjében, egy földalatti bunkerben konzerveken
(megint agyelmenés volt otthonról
).
Ezekután mesélhetnél te is arról, hogy nálad milyen igazán őrültnek lenni
!
-
F34R
nagyúr
Jó ez csak semmi köze az abszolút fejetlenséghez , nem voltál te még megőrűlve eléggé
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
atidzsiforc #7 üzenetére
proci985: Abban biztos vagyok, azóta pályázom rá, amióta megcsináltad azt a hatalmas ventitesztet.
-
proci985
MODERÁTOR
a venti biztos jó lesz
-
Nordic
Közösségépítő
Miért?
Úgy a 10 hsz-re már nem voltam pszichopata...csak egy kicsit idegbeteg. Szerintem ez teljesen ésszerű lépés volt a részemről, viszont gyanítom, hogy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok
.
Azért bíztathatna valaki, hogy nem csak szar ramokat vettem, hanem szimplán hulladékot, ma még úgy sem ment fel a pumpa(még a wc-nek sem ültem mellé)
.
-
atidzsiforc
őstag
tavaly en is hasonlo problemak miatt ujitottam be kb ugyanigy; en asus m3a78-cm lapot vettem, nem birt ki egy evet szegeny.
pedig nem huztam. mostani aprilis ota 3.5ghzen megy fegyelmezetten
-
Sandrew
őstag
mind1 a progiknak, hogy 6 vagy nyócgiga
-
darál0w
Jómunkásember
hát ezt tegnap még nem gondoltam volna.
-
Nordic
Közösségépítő
Pofátlan jelző hsz..., hogy tudjak rólatok
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest